dost zaujimava otazka. aj ja tuzim po mnohych veciach.. priatelia, s ktorimi budeme dobra partia, ktori by ma vzali medzi seba.. s ktorimi by sme robili blbosti a zabavali sa.. ne rozlezeni po celom svete a vidime sa len v skole ... tuzim po laske.. cloveku, ktory ma dokaze naladit, vytrhnut z depresie... tuzim najst zmysel mojho zivota... tuzim najst to, co ma bude bavit.. tuzim po lepsich rodinnych vztahoch, tuzim po lepsej postave..a v neposlednej rade tuzim po notebooku.. aj taky malicky by stacil ale prečo to nemôžem mať? ... najprv by som si to musel zaslúžiť.. v istých prípadoch. niekedy človek dostane to, po čom túži až vtedy, keď na to nemyslí.. príde to samo...
Ano.. mat silu bojovat za to, co chcem. Nieco sa da dosiahnut. Ale nieco nie.. Nieco.. proste to nejde. Nie mojim pricinenim. A na niektore veci uz nemam ani chut.. teda , nei tak chut.. ako silu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale ja dufam ze raz budem mat to co chcem...
určite sa to nám raz splní.. len treba veriť
alebo ten koho chceš ty nechce teba.
ale o tomto yb sa dalo diskutovať dlhšiu dobu
po čom konkrétnom túžiš?