Ahojte ľudia Rad by som sa stala herečkou....plánujem po základnej škole navštíviť herecké konzervatorium v Košiciach. Vraj mám na to celkom talent, viem sa rozplakať do desiatich sekúnd, predstierať srdečný smiech a tiež viem veľmi dobre improvizovať
U nás bol jeden chalan, čo vyhrával všetky školské divadelné súťaže, úplná prskavka, široká slovná zásoba, obrovské sebavedomie extrovert, pohotovo reagoval, vtipný, proste každý si myslel, že to dotiahne na herca
Lenže bol tupý a neučil sa Hovno vedel. Čiže moja, talent nestačí.
Päť rokov sa skúšal stať hercom. Päť rokov každý rok chodil na prijímačky. A nikdy neuspel.
s tym hereckym talentom - na tvojom mieste by som si najprv zistila, ci sa niekde v tvojom okoli nerobia akcie, kde by ti ten talent mohli posudit aj ini,lebo pokial ti to hovoria tvoji znami, to musis brat s rezervou (je to hold smula, ze kamarati zvyknu chvalit aj to, co na chvalu nie je, lebo su tvoji kamarati a skratka sa to robi)
dalsia ved, v tvojom veku pisat, ze si spisovatelka, je tiez trosku odvazne, pretoze nestaci, ze mas na pocitaci rozpisanych niekolko knih (to mam aj ja, a aj v tvojom veku som uz davno nieco napisane mala).. treba to dokoncit, poslat do literarnych sutazi alebo dat tonejakemu literarnemu kritikovi, nech to posudi, az potomskusat nieco oficialne vydavat, pretoze je to na nase studentske pomery predsa len trochu draha zalezitost... a o sfilmovani tych knih, poviem ti to takto.... pokial na to mas nejake pekne zbytocne tisice eur, tak aj natocene to bude a pokial naozaj mas peniaze na rozhadzovanie, ja sa smelo hlasim
aby to zasa neznelo uplne negativne, kludne sa mozem ponuknut ako literarny kritik, moji znami tvrdia, ze pisem dobre kritiky, takmer profesionalne
a takisto viem dat zopar tipov ohladom toho herectva
Byť hercom je síce krásny sen, ale stojí to naozaj veľa úsilia. Aspoň tu na Slovensku. Hrala som v divadle 8 rokov a poznám ľudí, ktorí majú podobný sen ako ty. Lenže tí už majú za sebou min. 10 rokov hereckej praxe v ZUŠ, medzinárodné súťaže, prvé miesta na celoslovenských kolách v recitovaní, boli obsadení do popredných rol. Ale aj tak ti prajem veľa šťastia pri plnení sna, pretože táto hnacia sila častokrát nevysvetliteľne vyhráva..
hm vies ipmrovizovat? vedela by smi terza zahtra ciernu farbu?..hmm viesc alebo chod do talentu mozno ta posunu dalej ten jeden s porotcov ti povie ze patris do Las vegas! aze si riadny talent.. 2.kole ta lae vyhodia ..a mas 13 a dovtedy co budes chciet... anechodis niekde na dkay kruzok taky vsak tak ak nehcods sa prihlas..
ved mas 13 dovtedy sito este 5 krat rozmyslis azmenis ... a tkachod do talentu.. D moznotam ti nedaju 3 X-ka.. a povie tijeden z porotcov ze patris do Las vegas D... alev druhom kole ta vyhodiaa lebo nebduesmat dostatocny tlent.. hmm aked vies tak improvizovat zahtraj mi ciernu farbu
môj kamarát chodí na to herecké konzervatórium do Košíc. Ale ako už niekto hore spomenul, talent nie je všetko. A on je dosť lenivý na to, aby sa učil nejakú teóriu, keďže tento rok maturujem, tak sa len modlím, aby aj zmaturoval.
Ale tak isto patrí aj do jedného občianskeho združenia a má za sebou už veľa vystúpení, či už hereckých, alebo speváckych a má otvorené dvere na VŠ aj do Brna, aj do Prahy, aj kam si len prstom ukáže. Len sa musí popritom talente a všetkých iných povinnostiach ktoré má, aj učiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale skusit to mozes , tak si najdi skolu co ma najvyssiu uroven , aby si neskoncila ako komparz v Panelaku ako mladi herci v SR.
Lenže bol tupý a neučil sa Hovno vedel. Čiže moja, talent nestačí.
Päť rokov sa skúšal stať hercom. Päť rokov každý rok chodil na prijímačky. A nikdy neuspel.
dalsia ved, v tvojom veku pisat, ze si spisovatelka, je tiez trosku odvazne, pretoze nestaci, ze mas na pocitaci rozpisanych niekolko knih (to mam aj ja, a aj v tvojom veku som uz davno nieco napisane mala).. treba to dokoncit, poslat do literarnych sutazi alebo dat tonejakemu literarnemu kritikovi, nech to posudi, az potomskusat nieco oficialne vydavat, pretoze je to na nase studentske pomery predsa len trochu draha zalezitost... a o sfilmovani tych knih, poviem ti to takto.... pokial na to mas nejake pekne zbytocne tisice eur, tak aj natocene to bude a pokial naozaj mas peniaze na rozhadzovanie, ja sa smelo hlasim
aby to zasa neznelo uplne negativne, kludne sa mozem ponuknut ako literarny kritik, moji znami tvrdia, ze pisem dobre kritiky, takmer profesionalne
a takisto viem dat zopar tipov ohladom toho herectva
keby nieco, tak TS
Ale tak isto patrí aj do jedného občianskeho združenia a má za sebou už veľa vystúpení, či už hereckých, alebo speváckych a má otvorené dvere na VŠ aj do Brna, aj do Prahy, aj kam si len prstom ukáže. Len sa musí popritom talente a všetkých iných povinnostiach ktoré má, aj učiť.
Tak do toho!