Ahoj.. kúpila som si nový mobil a snažila som sa ho samozrejme pripojiť cez USB kábel do pc... no a nejde mi to. stále mi vypíše, že sa nesrpávne nainštaloval ovládač... neviete ,čo sa s tým dá robiť? ja vás moc prosím...
ja mam tiež napriklad c905 zapojim usb, dam režim prenos suborov a na pc sa objavi sice ikonka na F:// Phone napriklad, ale po sekunde zmizne a "ovladač nebol spravne nainštalovany" A NEMAL SOM KU TOMU CDČKO !!!!!!!!!!
ja som svoj mobil tiez pripojil k pc a vypisalo mi to iste, ale klikol som na vyriesit problem alebo nieco take, ovladace sa stiahli, nainstalovali a vsetko facha ako ma pocitac tuto frazu niekedy napise, ale zariadenie funguje normalne...
bud mobil podporuje mass storage prenos a po pripojeni sa ti objavi dalsia jednotka v tento pocitac (je mozne ze to treba zapnut na mobile, nestaci len pripojit), alebo musis mat ku mobilu nejake cd s ovladacmi, kde bude program cez ktory mozes prenasat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja mam tiež napriklad c905 zapojim usb, dam režim prenos suborov a na pc sa objavi sice ikonka na F:// Phone napriklad, ale po sekunde zmizne a "ovladač nebol spravne nainštalovany" A NEMAL SOM KU TOMU CDČKO !!!!!!!!!!