Dnes na Čt 24 jedna redaktorka dobre poznamenala fakt, že smrť hokejistov bola pre Slovensko, Česko, Rusko a iné zasiahnuté krajiny veľavýznamná. Bolo to medializované všade, samé titulky, televízne noviny, knihy,.... A padla otázka: Bolo by to tak ak by
zalezi od cloveka , aj vedca ktory ma charizmu a ukazuje sa v spolocnosti si moze oblubit cely narod a potom smutit po jeho smrti , vsetko zavisi na konkretnom cloveku
keď si vezmeš, takisto sa smútilo, keď umreli baníci v Handlovej, keď padlo vojenské lietadlo s našimi vojakmi, ktorí sa vracali domov, taktiež keď bol Devínsky masaker...príde mi absurdné riešiť niečo takéto...stala sa tragédia, zomrelo veľa nevinných ľudí, ktorí hrali hokej nielen pre seba, ale najmä aby bavili FANÚŠIKOV, čiže NÁS....
rovnako po Jacsonovej smrti, ho začal každý milovať, a aj teraz sa objavili kopec "fanúšikov"... je to medializované až príliš, z každej strany na nás hľadí demitrova tvár a načo je to dobré? ľudia sa hrajú na ozajstných fanúšikov a jeho blízkym to neustále pripomína tú tragédiu...
nehovoriac o tých trápnych FB stránkach, ľudia, čo ich zakladajú sú obyčajné hyeny (vaaau, moja stránka má už cez 100 000 fanúšikov, skvele! (ach) ) a ľudia čo sa do nich pridávajú sú zase idioti, ktorí si myslia, že tým vzdávajú niekomu úctu
myslim si, ze nejde o to, kto zomrel, ale AKO zomreli. pretoze zomrelo VELA ludi nahlou smrtou, necakane a TRAGICKY. a zhodou okolnosti boli aj znami.
stavim sa, ze keby v tom lietadle sedel nejaky laureat nobelovej ceny (pre nas dolezity), tak smutime tiez. a keby ich umrelo cele lietadlo tak o to viac.
navyse pochybujem, ze spanielsko alebo UK nejak smuti.
Pretoze su verejne zname osoby. Verejne zname osoby stretavas, aj ked v mediach, casto, ludia ich poznaju, prezivaju s nimi ich zivoty, ich uspechy, tragedie, ich pocity. To je vsetko dost osobne a ludia si s nimi vytvaraju vstah. Je prirodzene truchlit ak zomrie niekto koho si poznal. A kolko poznas vedcov? co o nich vies? maximalne meno, vek a jeho vyskumi. Ako mozes truchlit za clovekom, ktoreho nepoznas?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
keď si vezmeš, takisto sa smútilo, keď umreli baníci v Handlovej, keď padlo vojenské lietadlo s našimi vojakmi, ktorí sa vracali domov, taktiež keď bol Devínsky masaker...príde mi absurdné riešiť niečo takéto...stala sa tragédia, zomrelo veľa nevinných ľudí, ktorí hrali hokej nielen pre seba, ale najmä aby bavili FANÚŠIKOV, čiže NÁS....
rovnako po Jacsonovej smrti, ho začal každý milovať, a aj teraz sa objavili kopec "fanúšikov"... je to medializované až príliš, z každej strany na nás hľadí demitrova tvár a načo je to dobré? ľudia sa hrajú na ozajstných fanúšikov a jeho blízkym to neustále pripomína tú tragédiu...
nehovoriac o tých trápnych FB stránkach, ľudia, čo ich zakladajú sú obyčajné hyeny (vaaau, moja stránka má už cez 100 000 fanúšikov, skvele! (ach) ) a ľudia čo sa do nich pridávajú sú zase idioti, ktorí si myslia, že tým vzdávajú niekomu úctu
stavim sa, ze keby v tom lietadle sedel nejaky laureat nobelovej ceny (pre nas dolezity), tak smutime tiez. a keby ich umrelo cele lietadlo tak o to viac.
navyse pochybujem, ze spanielsko alebo UK nejak smuti.
toto proste zasiahlo nas
a nadpis fóra je maximálne dehonestujúci. lebo zomreli kvôli reklame že?
Hrdinovia umierajú, legendy žijú naveky
a s tým bavením to nie je až tak.
nebavili každého, zas sa netvárte, že každý sledoval hokej ako svoje nohy kam šlape.
Ale vzhľadom, že aj tu sa ozvali nejakí tí negramotní, tak asi je zbytočné ti odpovedať na tú otázku