a okrem toho, ked sa na to skusite pozriet kusok s odstupom, tak uznate sami, ze "vzdy" a "vsetko" je riadne prehnana formulacia. akurat, ze ked to vyjde, tak si to casto ani neuvedomujeme a nevazime, berieme to ako samozrejmost. preto tie veci, co vyjdu dobre, akosi nevnima a zda sa mu, ze zaziva same sklamania.
@pubertslatinocelny možno, no aj tak ma to serie.....tešila som sa, že sa konečne uvidím s mojou najlepšou kamoškou (nevideli sme sa od leta) a nakoniec nikde nejdem....
sklamaniam sa ale nevyhneme, moznosti mi napadaju len dve - netesit sa dopredu, co sa podla mna ale neda. Da sa napr. zmenit tok myslienok, ked si zacnem danu udalost predstavovat a tesit sa z nej, ale uspesnost takych pokusov je otazna a celkovy postoj, ze sa na nieco tesim, to sa asi zmenit vobec neda.
druha moznost by bola fakt si uvedomovat, co vsetko vyslo super a tesit sa z toho co najviac a najdlhsie a byt vdacny za to. to sice nezmeni nic na sklamaniach, ale celkovy dojem zo zivota bude o nieco pozitivnejsi
priatel mi nahlasil v novembri ze na zaciatku januara bude mat 4 dni volny dom, ze budeme spolu, sami, varit si, prechadzky a tak... tesila som sa viac ako na vianoce a silvestra dokopy... no jasne ze som mala teploty
lebo tomu neveris...hned si v mysli povies je to super ale to nemoze vyjst...skus to opacne a stale na to mysli ako keby sa to uz stalo a garantujem ti, ze to vyjde...aj keby co bolo...
Téma ktorá potrebuje vysvetlenie? Vážne? Nie. Nezaslúži si komentár. Azda ... podotknúť že nie VŽDY, to je neplatné. Hovorme (keď už) - väčšinou.Úprimne aspoň! Jedna vec za život sa snáď podarí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mas radost, ked sa tesis, tak potom sa to vyrovna tym smutkom, ked to nevyjde
navyse, ked to tak je, ako pises, "vzdy", tak to plati pre vsetkych a teda aka nespravodlivost?
sklamaniam sa ale nevyhneme, moznosti mi napadaju len dve - netesit sa dopredu, co sa podla mna ale neda. Da sa napr. zmenit tok myslienok, ked si zacnem danu udalost predstavovat a tesit sa z nej, ale uspesnost takych pokusov je otazna a celkovy postoj, ze sa na nieco tesim, to sa asi zmenit vobec neda.
druha moznost by bola fakt si uvedomovat, co vsetko vyslo super a tesit sa z toho co najviac a najdlhsie a byt vdacny za to. to sice nezmeni nic na sklamaniach, ale celkovy dojem zo zivota bude o nieco pozitivnejsi
to
hrozné
!
hrozné
..kvak..