Predstavte si situáciu, že celé detsvo vás vychováva iba jeden rodič, pričom ten druhý sa o vás absolútne nezaujíma, nedáva vám peniaze, nespomenie si na vaše narodeniny, nestretávate sa a ním. A po rokoch keď máte svoju vlastnú rodinu, prácu, ste šťastný
absolutne netusim, ale skor nie ako ano. je to prakticky cudzi clovek. jedine, ako sa o mna pricinil, je to, ze to neudrzal v nohaviciach a potom ma nechal vo svete (polo)samu. no je taky clovek moj otec? je to cudzinec.
mala som to podobne, moja matka odišla ked som mala 9 a viac som ju nevidela, teraz je pre mňa cudzia žena, necítim k nej nič a žiadnu ľútosť by som neprejavovala, ak by sa mi podobná situácia stala, poslala by som ju do riti rovnako, ako pred rokmi ona mňa a bolo by mi jedno že o mne bude hovoriť že som bezcitná
ja neviem, nechcela by som, ale zlutovala by som sa... A potom by som zistila, ze je to cele zle, tak by som ho asi vykopla no nwm
Alebo by som mu nasla nieco, kde by bol vzdialeny od mojej rodiny (nejaky domov dochodcov alebo co)
Nestaral sa, bol preč, ani by som nevedel že žije- ako je hore- bol by to cudzí človek ibaže on sa postaral o to že tu som a potom sa tak správal, a po x rokoch si príde keď niečo POTREBUJE- absolútne nie a vynadal by som mu
Fú, dosť zložitá situácia, som rada, že nič také riešiť nemusím. Ja sa tiež prikláňam k tomu, že skôr nie ako áno, ale to by záležalo od veľa vecí...Prečo sa nestaral...a tak. Lebo..mne by bolo ľúto, keby niekomu, kto odo mňa žiada pomoc, nemôžem nijak pomôcť a to aj keď je to úplne cudzí človek, samozrejme, záleží od toho, čo chce.
Ale keď nad tým tak kontemplujem, dostávam sa k záveru, že nie, nepomohla...Ako to tu už bolo písané..nestaral sa on, nebudem sa ani ja. Takže asi tak
myslím že nie. proste je to pre mňa kvázi cudzí človek a prečo by som s aoňho mala starať? ja vravím že rodina nie je len spoločná krv, ale aj láska, starostlivosť atd. ... ked sa celý život nestaral tak len krv ho nezachráni...
a možno by som sa zlutovala a nejako mu pohla ale to závisí od toho čo by požadoval.. u mňa by určite bývať nemohol! a celkove by som ho asi živiť nechcela... maximalne by som sa s ním mohla snažiť zblížiť ak by o to mal realny zaujem... ale skôr to vidím na tu prvú možnosť... :letim:
Nie. Neviem, preco by mi mal fakt, ze je to moja rodina vytvarat nejaky zavazok voci nemu. Ti by bolo pritiahnute za vlasy. Dajaky zavazok by som k nemu mal maximalne vtedy, ak by sa o mna do nejakej miery staral a zaujimal sa o mna. Takto je to uplne cudzi clovek a radsej by som pomohol tym co sa o mna v minulosti starali a na neho sa vykaslal. O neho nech sa staraju ti, ktorym venoval pozornost vtedy, ked som ju potreboval sam.
Cize asi takto.
Tu prvu cast si ani predstavovat nemusim.. a keby sa stala ta druha cast, tak by som sa nanho vykaslala tak ako sa vykaslal on na mna ked som mala 3 roky.. a este by mohol byt rad ze by som ho nenechala doma so zapnutym plynom, ako on mna...
och, bola by som naňho nahnevaná, že sa vôbec odvažuje za mnou prísť. a bolo by mi to celé ľúto, strašne ľúto, a ešte aj za to by som bola naňho nahnevaná! ale moja reakcia by bola že nie, nechaj ma na pokoji, nechcem s tebou nič mať. možno by som mu dokonca vykala, ťažko povedať. ale našťastie toto sa mi už nemôže stať ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no tazko povedat, inak clovek rozmysla ked sa jedna o cudziu situaciu
No a predstavte si situáciu že vás da na sud , aby ste mu platili výživne lebo nemá čo do huby
Alebo by som mu nasla nieco, kde by bol vzdialeny od mojej rodiny (nejaky domov dochodcov alebo co)
Nestaral sa, bol preč, ani by som nevedel že žije- ako je hore- bol by to cudzí človek ibaže on sa postaral o to že tu som a potom sa tak správal, a po x rokoch si príde keď niečo POTREBUJE- absolútne nie a vynadal by som mu
Jasne, je tam viacej faktorov ale na 95% nie.
Nevysral by som sa na neho už len skrz to aby som nebol ako on
Ale keď nad tým tak kontemplujem, dostávam sa k záveru, že nie, nepomohla...Ako to tu už bolo písané..nestaral sa on, nebudem sa ani ja. Takže asi tak
a možno by som sa zlutovala a nejako mu pohla ale to závisí od toho čo by požadoval.. u mňa by určite bývať nemohol! a celkove by som ho asi živiť nechcela... maximalne by som sa s ním mohla snažiť zblížiť ak by o to mal realny zaujem... ale skôr to vidím na tu prvú možnosť... :letim:
Cize asi takto.
Odpoveď bola nie.