Ahojte, chcela by som sa spýtať, či náhodou niekto nemáte s kúsenosti s notebookmi a netbookmi v lietadle. Či ich treba dať do príručnej batožiny alebo môžu byť v batožinovom priestore, či sú branú ako samostatná príručná batožina, alebo či môžem mať netb
a to batožinového priestoru by som moc rozbitné veci nedával, pretože sa občas pozri ako s batožinou zaobchádzajú a aj keď ide po pásoch, tak naráža každú chvíľu do steny, takže aj by som odporučil zabaliť kufor, lebo po prvom lete bude celý ošúchaný
@moomy No veď práve preto sa pýtam, lebo viem ako vyzerajú veci z batožinového priestoru po lete Ale nevedela som že či sa to dá zobrať priamo do lietadla, lebo niekto mi hovoril, že keď mám zo sebou netbook, tak už si nemôžem zobrať žiadnu inú príručnú batožinu.
Ono záleží aj od toho, akou leteckou spoločnosťou ideš. Napr. Ryanair je na toto veľmi háklivý a môžeš mať len jeden kus príručnej batožiny (takže ak si chceš vziať netbook a kabelku, buď musíš netbook vopchať do kabelky, alebo netbook aj kabelku strčiť do ruksaku.
@vsetkynikyobsadenedoboha No ja našťastie letím iba do Turecka a tak dúfam, že to je taká destinácia, že už by nemali mať problém s elektronikou. Ale myslím, že teraz to už funguje všade rovnako a je jedno odkiaľ letíš a kam.
Z Turecka k nám nie je problém...všetko to len nahádžeš do tej bedne, prejde to kontrolou a nik sa už ďalej nestará, čo tam máš...ale dobrá rada, neber si do lietadla žiadnu kozmetiku, ani žiadne tekutiny, nič ostré (niektorí ľudia si zvyknú manikúru a ja premýšľam, na čo im to sakra je na tie dve a pol hodiny) ...skrátka len najnevyhnutnejšie veci, najmä tie, ktoré nechceš stratiť a na ktoré dávaš pozor...pekne sa na nich usmej, povedz teşekkür ederim a neni problém
to zavisi od prepravcu asi ja ked som letela tak som mohla mat len 1 kus batoziny, cize ako tu bolo spomenute, vsetko trebalo napchat do jedneho ruksaku, tasky etc.
@marleymt ja neviem ci to je tak vsade, ale by si sa cudovala co vsetko nechaju prejst bez kontroly s frajerom ked sme leteli, tak sme mali napr. viac nez 500 ci kolko ml tekutin, dokonca sme mali aj napln do zippo zapalovaca horlavu na palube, 2 zapalovace a ine veci, za ktore by teda bol fajny pruser keby to najdu a nic.. pohodka.. az sme sa cudovali co vsetko sa da prepasovat do lietadla (a vobec cez hranice )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@marleymt ja neviem ci to je tak vsade, ale by si sa cudovala co vsetko nechaju prejst bez kontroly s frajerom ked sme leteli, tak sme mali napr. viac nez 500 ci kolko ml tekutin, dokonca sme mali aj napln do zippo zapalovaca horlavu na palube, 2 zapalovace a ine veci, za ktore by teda bol fajny pruser keby to najdu a nic.. pohodka.. az sme sa cudovali co vsetko sa da prepasovat do lietadla (a vobec cez hranice )