Ahojte chcela by som počuť Vaše nestranné názory.. rozmýšľam nad menším bookom ( - do školy na prednášky - nie veľké hovado ťažké a nepraktické na prevlákanie hore dole, ale ani malý 10'' kde sa dá len slepiť.. ideálne 11,6'' - 12,1'', klávesnica zaručuj
@RiRi147 ja som mala Asus Eee myslím, že do týchto požiadaviek v pohode stačí, najviac sa mi na ňom páčila tá praktickosť technické parametre má síce slabšie, ale napríklad Need for Speed zvládal perfektne viacero programov naraz tiež v pohode zvládal, batéria držala aj 10 - 12 hodín - podľa toho, čo som s ním robila
@darkestangel
oo no tak to si ma potešila lebo ten Asus je asi aj cenovo najdostupnejší, bratranec ho mal a veľmi si pochvaľoval, vydržal mu 6 rokov, ale 10'' bolo strašne málo.. no ale ako pozerám, novšie rady nejako už veľmi nevychádzajú.. a tá 10-12 hodín výdrž je super
Tuším mám ten spomínaný Asus, žuje ma z neho a nezvyknem si naň ani čo by mi to mali zaplatiť... Nenašla som si k nemu vzťah.
Zbytočne som si ho kúpila, mala som ho pustený asi 5x čo sa týka baterky bude pre teba ideálny, pribrzdený je len občasne,ohľadom klávesnice,nemala som s ňou problém aj keď na svojom mám i numerickú.
@laurikaaa
nesadli ste si? a aky komp máš teraz? ..a pribrzdený je aj môj, HP.. čo nie je u nich žiadna novinka @4
A s displejom si spokojná, čo sa týka veľkosti? Nepridala by si mu tak 1, 1,5 palca? Teraz mám 14'' a to je príliš veľké na prenášanie, a ten 10'' bol zase strašne prťavý
@riri147 no ja ho už nemám, ale nie vinou netbooka obrazovka mi prišla práveže v pohode, hlavne na prenášanie a tak (ale zdá sa mi, že to bola 11" ale nie som si istá, proste keď som v elektronike videla netbooky s desiatkou, tak tie sa aj mne zdali nepomerne menšie oproti tomu môjmu).. no a je pravda, že ja náročná veľmi nie som, ale ako všetky požiadavky spĺňal
gratulujem kazdemu kto kupi Asus eee,moze sa pripravit na hru s nervami. shity s nulovou hodnotou ktore sa nikdy nemali dostat do predaja.
Mam 12palcovy Lenovo S210 za 350libier a som maximalne spokojny,vaha nejakych 1,4kilo,sikovny rychly,na Windows 8 sa da zvyknut,dotykovu obrazovku takmer nevyuzivam,baterka nejakych 5hodin aktivneho pouzivania,super kupa proste.
Ak to co si kupis chces pouzivat aj o polroka-rok,tak nevyberaj nic ine ako Lenovo,Dell,Sony
@10 *11,6palcovy vlastne...ale ani na 10palcovom mi nevadila velkost obrazovky,podla mna ok,bacha na celkom nepouzitelny Windows 7 Starter ktory davaju do niektorych netbookov,je to totalne osekana verzia sedmicky
Bojím sa, že raz to so mnou vzdá, neviem kde zoženiem tento istý a čo je horšie, taký vydarený kus ako ten môj... Spadol mi určite viac než 30x dva krát z vysokej skrine, často z postele, bol obliaty čajom, prisadnutý a nič mu nikdy nebolo. Už však vyzerá velmi zmrzačene
@anjeliceq starter je použiteľný, praveže je upravený na takéto zariadenia, sú v ňom vypnuté zbytočnosti, ktoré žerú batériu, preto je zvýšená výdrž
to, že ten windows nemá aero, možnosť meniť pozadie a ... je v podstate jedno, nakoľko to chce len na prednášky, net, občas nejaký ten film a zriedka nejakú tu smiešnu hru
do 10" by som nešiel a ten asus eee nie je zlý, primerane k cene
@riri147 notas je v BA, eee x101ch cierny, nepacilo sa mi ze musim na vsetko cakat radovo v minutach kym spravil to co som od neho chcel,proste mi nestacil jeho vykon zdaleka...ale na druhej strane vydrzi na baterke aj 6-7hodin a je uplne ako novy,vzdy bol v perinke zabaleny
@RiRi147 Vyhni sa procesorom Intel Atom, ktoré má väčšina netbookov. Ináč budeš trpieť. Ber niečo s Intel Pentium rady Sandy/Ivy Bridge, v lepšom prípade Core i3, i5 Sandy/Ivy Bridge a v najlepšom prípade rady Haswell
Ram nech má kapacitu minimálne 3GB v dnešnej dobe...
Rozlíšenie displeja odporúčam minimálne 1366x768, lebo pri 1024x576, ktoré mali najmä staršie netbooky, ťa už budú bolieť prsty od toľkého scroollovania.
A čo sa značky týka, je to v podstate jedno, (pokiaľ to nie je šmejd typu Acer a jeho odvodenýn) .. Skorej sa prikláňam k tomu Lenovu.
@anjeliceq ty sa odkedy hras na chlapa? alebo je pod tym nickom niekto iny? ja mam acer aspire one D250 co je to iste ako ten 10 palcovy asus eee a je to v pohode...ako s tym win7 starter je to uplne na hovno...dal som si tam win8 a je to o hodne rychlejsie takze sa nemam na co stazovat...net, filmy, skype a videom...uplna pohoda...
samozrejme musi to byt cista instalacka pretoze tie sracky co tam predinstalovavaju vyrobcovia to len spomaluje...a ta gigova ramka je an to mala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
oo no tak to si ma potešila lebo ten Asus je asi aj cenovo najdostupnejší, bratranec ho mal a veľmi si pochvaľoval, vydržal mu 6 rokov, ale 10'' bolo strašne málo.. no ale ako pozerám, novšie rady nejako už veľmi nevychádzajú.. a tá 10-12 hodín výdrž je super
» www.nay.sk/asus-eeepc-1001...
obrazovka mi prišla v pohode, a to som na ňom aj hry hrala, filmy pozerala a čítala pdf-ká, ja sa naň nesťažujem
Zbytočne som si ho kúpila, mala som ho pustený asi 5x čo sa týka baterky bude pre teba ideálny, pribrzdený je len občasne,ohľadom klávesnice,nemala som s ňou problém aj keď na svojom mám i numerickú.
nesadli ste si? a aky komp máš teraz? ..a pribrzdený je aj môj, HP.. čo nie je u nich žiadna novinka
@4
A s displejom si spokojná, čo sa týka veľkosti? Nepridala by si mu tak 1, 1,5 palca? Teraz mám 14'' a to je príliš veľké na prenášanie, a ten 10'' bol zase strašne prťavý
Mam 12palcovy Lenovo S210 za 350libier a som maximalne spokojny,vaha nejakych 1,4kilo,sikovny rychly,na Windows 8 sa da zvyknut,dotykovu obrazovku takmer nevyuzivam,baterka nejakych 5hodin aktivneho pouzivania,super kupa proste.
Ak to co si kupis chces pouzivat aj o polroka-rok,tak nevyberaj nic ine ako Lenovo,Dell,Sony
» www.predajpc.com/notebook/produc...
Bojím sa, že raz to so mnou vzdá, neviem kde zoženiem tento istý a čo je horšie, taký vydarený kus ako ten môj... Spadol mi určite viac než 30x dva krát z vysokej skrine, často z postele, bol obliaty čajom, prisadnutý a nič mu nikdy nebolo. Už však vyzerá velmi zmrzačene
to, že ten windows nemá aero, možnosť meniť pozadie a ... je v podstate jedno, nakoľko to chce len na prednášky, net, občas nejaký ten film a zriedka nejakú tu smiešnu hru
do 10" by som nešiel a ten asus eee nie je zlý, primerane k cene
Ram nech má kapacitu minimálne 3GB v dnešnej dobe...
Rozlíšenie displeja odporúčam minimálne 1366x768, lebo pri 1024x576, ktoré mali najmä staršie netbooky, ťa už budú bolieť prsty od toľkého scroollovania.
A čo sa značky týka, je to v podstate jedno, (pokiaľ to nie je šmejd typu Acer a jeho odvodenýn) .. Skorej sa prikláňam k tomu Lenovu.
ty vyzerastaky odbornik..uz som vybrala..co nanho hovoris?
» notebooky.heureka.sk/lenovo-ideapad-...
samozrejme musi to byt cista instalacka pretoze tie sracky co tam predinstalovavaju vyrobcovia to len spomaluje...a ta gigova ramka je an to mala...
@77hanes77 si sa sekol vsetky najlacnejsie netbooky maju 1024x600..nie 1024x576