Baby na akom netradicnom prvom rande ste boli ? Popripade chlapi, na ake netradicne rande ste zobrali zeny ? Kava alebo vecera, vinko, kino sa nepocita
neviem ci sa to rata, ale s frajerom ked sme sa prvy krat stretli, tak to som isla hned s nim a s jeho kamaratmi na 4 dni do Prahy a tam sme sa aj dali dokopy
ja som raz zobral babu na unikovku, ale bolo to dost zle, lebo to bolo v takych dvoch ci troch hodne malych miestnostiach a v nej sa ozvala klaustrofobia. neopytal som sa dopredu a bolo to trapne, neodporucam
Joj ta som šla za ním na kolej kde on ešte robil dajake veci do roboty ta ma nechal zatim kreslit mu na stenu a po tom postupne sme si vzájomne naraz kreslily po tvárach a bolo take mile umelecké tak blízko seba a potom keď sa zotmelo sme isli na čokoládu z automatu ( lebo to bolo vraj viac eko ako môj nápad a následne sme šli dumpster divovať a jedlo čo sme našli sme porozpdávali kamošom v bare a všetci sa z toho tak tešili
okrem iného u jej babky s malými mačiatkami + spoločné spanie v pivnici D dokopy to rande trvalo niečo cez 12 hodín .. hej no bol to veľmi zvláštny večer
on s kamosmi oslaboval koniec semestra, tak som sla s nimi, vonku bolo 30 stupnov, oni mali v dzuse rum, v cocacole rum, a bola som s nimi 12 hodin a bolo to super, lebo vecer sme spievali u nich na intraku zanedbany sex opiti, a lukas ma siel odprevadit domov a dal mi pusu a tak
@rocafella asi ani nie,, tak my sme si par tyzdnov predtym pisali, castokrat do noci sme sa nejak od seba na Tom nete nevedeli ,,odtrhnut,,. tak nejak sme tusili, ze nas to k sebe taha viac, ale byvali sme od seba 200km, ja som nejak peniaze nemala, on mal v tej dobe celkom tiez nabite vikendy, a spomenul mi, ze ide do tej prahy, na jeden Festival, ktory sa tam kona len raz do roka, na ktory som chcela ist aj ja, mali objednanu izbu pre 4 a boli 3, tak sme sa tak nejak dohodli, ze pojdem s nimi, neplanovali sme, ze sa hned tam Dame dokopy, proste to mal byt taky kamaratsky vylet. ale prislo to a zistili sme, ze nas to k sebe taha nie len cez Internet.
najprv sme šli na pivo a potom som navrhol prejsť sa cez lesík. Môj obľúbený, dobre ho poznám ale ona ho nepoznala a navyše bola tma, tak celú cestu kričala a šalela nevideli sme sa viac
Volny pad z mosta to by som brala ako super rande ...alebo ist na dunaj na kanoe, ist si zastrielat na strelnicu....je vela veci co sa da na netradicnom rande robit Chystas sa niekoho ohurit a zobrat ho na netradicne rande?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
@panpulon ako nechcem ju ohurit, chcem sa k nej hlavne blizsie dostat...a kava, vecera a vinko, to ma uz omrzelo...a rozmyslal som nad tym ze ju zoberiem na prechadzku, ale s tym ze zajdeme do utulku a zoberieme z utulku psikov na prechdzku a vyvencit,a v okoli utulku sa velmi pekne lesne prostredie. kde sa da prechadzat a rozpravat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.