Ahojte, viem že v podstate je jedno kde so svojou láskou ste, hlavne že ste spolu, ale celkom rada by som raz za čas vybehla zo zabehnutých koľají, kino, prechádzka, pizzérka a podobne a prišla s nejakým zaujímavým nápadom Niečo netradičné čo vás oboch
my sme boli vencit psov...ale o tiez je vramci prechadzky asi.... alebo do baru na pivo : .....a vlastne najme kvoli tomu, ze tam boli sipky a biliard a vzdusny hokej ....proste kus sa zabavit
@gwendolyn hh ja tiež a tiež by som to už nezopakovala
Inak miesta na rande neviem, my sme chodili klasicky do parku, do kina, na pizzu, do Zoo, som z BA takže na Železnú, na Kolibu, do barov.. a potom sme to už prestali brať ako rande, tak to je už jedno
tak ja chodím väčšinou do lesa na také odľahlé miesta a s jedným som bola na roly... on išiel so svojím psom z jednej dediny, ja z druhej dediny so svojimi psami a stretli sme sa v strede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
koľajisko. vláčiky. vlakúšiky.
tiež mi napadla skládka odpadu, aby ste si mohli pokecať o tom, kam nás (ne) dostal konzum.
Chod s frajerom na cyklistickú túru, alebo sa chodte okúpať do priehrady
Alebo si proste urobte piknik.
Inak miesta na rande neviem, my sme chodili klasicky do parku, do kina, na pizzu, do Zoo, som z BA takže na Železnú, na Kolibu, do barov.. a potom sme to už prestali brať ako rande, tak to je už jedno
tak ja chodím väčšinou do lesa na také odľahlé miesta a s jedným som bola na roly... on išiel so svojím psom z jednej dediny, ja z druhej dediny so svojimi psami a stretli sme sa v strede
ináč ja by som brala romantičnú vychádzku na koňoch na nejaké miesto s pekným výhľadom
alebo aspoň márnica
(cintorín je už príliš gýčovitý)
...na hory, wellness, do zoo, na motokáry,...
uff...odľahlo mi, že to nebudeš dávať za vinu mne
krematórium