@sahara , sak som napisala potencionalne skoly, ktore by ma bavili, len ma zaujimali vase skusenosti a veci co ste o nich poculi, ake su kvalitne a ake to tam je...a ja som strasne nerozhodny typ a neviem sa medzi tymito skolami rozhodnut, takze vsetky rady a skusenosti padnu vhod...
zatial tam mas tych skol iba 5 a nie milion to je myslim v pohode.. ale neboj sa, riesim podobny problem, momentalne nemam v hlave nic okrem vyberu vysokej skoly.
@black soul caaaaw bara, to som ja peta z triedy uz som bola zufala, tak som sem dala toto forum aj tak mozno nakoniec nepojdem ani na jednu z tychto piatich skol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(ze teraz su hlasy v ankete v tvare znaku peace)
Ja študujem v Trnave,ale na Trnavskej univerzite a veľa ľudí sem prestúpilo z UCM a nemôžu jej prísť na meno.
Že hrozný systém,prístup,organizácia,veľa zbytočných 1kreditových predmetov...
Takže čokoľvek okrem UCM
Ak som sa niekoho dotkla,pardón,toto je moja skúsenosť s tou školou...
Ja nemám vybratú školu na 100%, hoci už by som mala mať, ale keď už, tak chcem v Čechách skúsiť Olomouc. Palackého univerzita.
Majú strašne veľa zaujímavých odborov.