No takže, toto sa asi len mne somárovi može stať!! Včera som poslal dve prihlášky na VŠ a teraz ma napadlo že som obidve som zabudol podpísať.. Neviete mi, prosím vás, povedať, čo bude teraz nasledovať, pošlú mi ich naspať alebo čo mám robiť ?
Jej kamarátka posielala do Brna a natešená očakávala list od nich, až prišiel, a keď ho otvorila, tam bolo napísané, že ak má záujem tam ľtudovať, tak nech sa podpíše
inak, ak sú tu skusenejší, tak by ma zaujímalo, že čií mi pošlú nejaké vyrozumenie, či bola moja prihlaška prijatá (resp. či je neuplná) alebo ako si to zistím?
Mne sa presne toto isté stalo. Išla som na internetové stránky tých škôl, pozrela si telefónne čísla na študijné, zavolala som tam. Na jednej mi povedali, že podpis netreba, na druhej, že mám poslať ďaľšiu prihlášku len so základnými údajmi o mne + podpis a na tretiu som išla a podpísala.
@metalabby nepošlú ti nič až pozvanie na prijímačky alebo rovno vyrozumenie či si prijatá alebo nie
mojej kamoške sa tiež toto stalo a mali to nejako v piči na tej VŠ. nerobili s tým absolútne problémy. Myslím, že to závisí od výšky. Alebo ti to pošlú naspäť a ty sa podpíšeš no stress
mne sa to tiež stalo, ani som o tom nevedela, až keď mi prišiel list od nich len skopírovali spodnú časť prihlášky, kam patrí podpis a to mi poslali, podpísala som to a poslala naspäť
mne sa to stalo tiež a z jednej VS mi hned prisla obálka, tam bola moja prihláška, podpísala som ju a poslala hneď naspäť.. ale ešte som dve zabudla- nečudujte sa, nevypisovala som ich ja..ani neposielala takže som nepodpisovala..ale životopis som poslala podpísany.. a asi to stačilo,lebo z ostatných VS mi nič neposlali..ešte čakáám
Keď som si vyberala vyšku tak som si hľadala na nete no nebola som si istá, či sú tam aktuálne informácie tak som tam zavolala a oni mi na to vraveli, že mám sa pozrieť na nete. Prihlášku som poslala celá šťastná a v škole mi vravela spolužiačka, že zvoni jej mobil a že čakala telefonát od segry vytešena zdvihla a, že jej vraveli, že sa zabudla podpísať, že nech sa zastaví keď ma cestu. Keďže neposielala len tam ale aj na detašovane pracovisko tej školy kde som poslala prihlášku aj ja aneozvali sa nám tak sme tam dnes šli. Vraveli sme im čo je vo veci a oni nám na to vraveli, že to je náš problém, že naše prihlášky nemienia hľadať, že nesú tam na to a keď sme to posielali tak sme sa mali podpísať. Že prihláška neplatí a že nám príde papier či sme prijaté abo ne. Vždy som si myslala, že telefónne čísla sú na to, že keď niečo potrebujem tak zavolám a opýtam sa. A inak je to možne, že posielaš na jednu fakultu a jedni ti prídu v ústrety a upozornia ťa na to a druhých máš po blízku prídeš tam a pošlu ťa do teplých krajín žiadna ochota a vždy ťa odpinknu. Myslím si, že sú tam na to aby ti zodpovedali na otázky a ne zachovajú sa k tebe ako ku prašivému psovi. Hura zarobili sme na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Jej kamarátka posielala do Brna a natešená očakávala list od nich, až prišiel, a keď ho otvorila, tam bolo napísané, že ak má záujem tam ľtudovať, tak nech sa podpíše
mojej kamoške sa tiež toto stalo a mali to nejako v piči na tej VŠ. nerobili s tým absolútne problémy. Myslím, že to závisí od výšky. Alebo ti to pošlú naspäť a ty sa podpíšeš no stress