Neustále čakám na niečo, že kedy sa konečne môžem začať prejaviť a začať žiť, ked niečo chcem povedať, napísať, urobiť vždy to odožím do budúcnosti a väčšinou to dopadne tak že nič nakoniec nespravím. Stále sa odhodlávam na niečo, no ostane to len v mojej
inak sorry za spam, ale ešte som si spomenul na jeden úžasný článok. žial, štandardne už nie je dostupný, len cez archív - » web.archive.org/web/20120830164...
ja som sa dnes chcel učiť na skúšku (najťažšiu), lenže niečo ma napadlo a celý deň som písal proste ak niečo chceš tak to rob, hneď! čas beží, nepremárni ho čakaním
@scumfuck tiež som na to podobne odpovedať na to čo si napísala je ľahké tak ako píšu kolegovia vyššie, treba sa prekonať ale to nedokážem ani ja napr. treba ísť po krokoch skús uviesť nejaký príklad čo ti vadí, v čom sa nevieš prekonať... to by sa ti ptm dalo ľahšie prekonať ak chceš tak kľudne aj do TSky ja by som aj celkom rád na takú tému pokecal, lebo tiež si s niektorými vecami neviem rady..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
este dneska a neodloz to
prvy krok by si tym padom urobila uz za par hodin
Nie je dôvod nežiť naplno,ži naplno tancuj,raduj sa zo života,rob čo ta baví .Užívaj si ten život naplno ako len vieš
neviem, ja som sa s tým naučil žiť :/ aj keď do zopár vecí sa dokopem