@cristina : Vieš keď tu jedno dievča znásilnili, keď tu druhá zistila že je tehotná, keď tu jednému človeku zomrel kamarát - Nepísali to tak tragicky ako ty. Čo ťa máme ľutovať? Teda ak by to bolo za srandy tak to ešte chápem ale takto... Potrebovala by si dostať riadnu facku.
@35 hm ako vidim vacsina y vas sa tu bavi a mne asi ten necht zahnisa, ale vas to nezaujima Jedina, ktora sa mi tu snazila pomost je kyttinka. Este raz dik.
@45 No ved to preto, aby to malo lepší efekt, aj to pomost a ďakujem Kyttinka, to naschval davala. Nechce sa mi veriť, že keď niekto svojím spôsobom tak inteligentne reaguje, môže byť až taký prijebaný.
hmmm fňuk a predpokladam, že bol ešte aj gelovy....obyčajna diskačka čo ?!? strč sa...teba serie to či sa ti nejaky skurveny necht zlomil....a obyčaný ľudia na svete sa seru s tým, že nemaju čo do úst....pojeb sa!!! fuck of you bitch
ty hlupana hej...ja tu nefňukam, že sa mi zlomil necht... a čo ma s tým spoločné??? to, že ty sa zaoberáš úplne banálnymi vecami, pričom iní ľudia riešia významnejšie veci ako je ta trápna vec....len sa kukni na odpovede do tvojej "diskusie" ani jedna KLADNA....tak potom kto je tu hlupaňa ?!?
@51 ano som hlupana vyhrala si, normalne budem mat teraz komplexy z toho do konca zivota, lebo si mi to tak natrela tvoj nazor na mna ma vobec nezaujima...nechapem co take strasne som urobila, ze som sa spytala, co s tym teraz mam robit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
...
Ani neviem čo konštruktívne som mal povedať
ehm a ostrihaj si radsej nechty,sa ti nebudu aspon lamat
daj si decht!
alebo si zlom aj ostatné, okrem ukazováka na ľavej ruke...
Holka ty kde zijes?
...
Teda takto som sa asi ešte v živote nesmial
Dievča, ďakujem
Mozme byt kamosky?
@38 Ďakujem,že si ďaľšia v poradí ktorá mi nevie napísať nick
K otázke-Nie nemôžme.Nie som milá!Nesnažila som sa ti pomôcť(pretože to bola irónia )!A aj ti ďakujem zato,že ja som teraz klamárka.
@49 nie to bol moj vlastny a nechapem co ma moj necht spolocne s ludmi co nemaju co jest?
ked uz pise sa to fuck off a nie fuck of ty hlupana
Vyventiluj sa niekde inde a mne daj pokoj.