Ahojte, stala sa mi taká vec.. Mám priečnu flautu a rozhodla som sa že ju vyčistím lebo bola dosť špinavá (nie z vnútra).. čistila som ju tekutinou, ktorá sa má používať na striebro.. Naliala som kus na handričku a pomaly som ju čistila.. Krásne sa vyčist
predpokladam, ze si porusila povrch, taktiez prepokladam, ze zliatiny.
takze s tym uz neurobis. zrejme si mala flautu z vonka len postriebrenu a ostatnym kovom to neurobilo dobre. moj laicky nazor, neviem ako to vyzera ani nic ^.^
@0 mam priecnu flautu a cistim ju iba navlhcenou handrickou. Vzdy je super cista a nikdy ziaden problem. Kedze hudobne nastroje su vzdy iba postriebrene a nie z cisteho kovu tak by sa tieto pripravky na striebro pouzivat nemali. Ked uz, tak v hudobninach su take speci pripravky ja co mam aj klarinet, tak klapky (strieborne) cistim tiez len mierne vlhkou handrickou
@1 jéé dakujem veľmi by si mi s tým pomohla @2 je to možné.. Ale ked ju čistil p.uč. tiež s takým prostriedkom tak sa nič nestalo.. @3 hej.. Dakujem @4 veľmi smiešne
@juhovychod ok, tak ja niesom snob a stakymi som sa este nestretla cize...
A ked uz aj ma niekto cisto nejaku, tak sa asi nebude pytat na birdzi ako ju cistit
Ahoj,ja som mala rovnaký problém žlté až hnedé či čierne škvrny. Budeš potrebovať:Sódu bikarbónu,horúcu vodu,vatový tampón,vatové tyčinky,2 misky
Postup: Do malej misky si nalej horúcu vodu do druhej misky nasyp trocha sódy.Zober vatový tampón a namáčaj ho do vody a potom ho namoč aj do sódy jemne tri žlté miesta kým fľaky nezmiznú na menej prístupných miestach použi tyčinku potom flautu umy teplou vodou a utri vreckovkou, vyčisti zvnútra a je to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
takze s tym uz neurobis. zrejme si mala flautu z vonka len postriebrenu a ostatnym kovom to neurobilo dobre. moj laicky nazor, neviem ako to vyzera ani nic ^.^
A ked uz aj ma niekto cisto nejaku, tak sa asi nebude pytat na birdzi ako ju cistit
Postup: Do malej misky si nalej horúcu vodu do druhej misky nasyp trocha sódy.Zober vatový tampón a namáčaj ho do vody a potom ho namoč aj do sódy jemne tri žlté miesta kým fľaky nezmiznú na menej prístupných miestach použi tyčinku potom flautu umy teplou vodou a utri vreckovkou, vyčisti zvnútra a je to.