Zápisník jednej lásky, ano ta je skvelá Má aj pokračovanie - Svatba.. Dalej odporúčam Drahého Johna, Poslednú piesen.. v podstate všetko od Nicholasa Sparksa
takéto fóra tu už boli, môžeš si pozrieť históriu, každopádne odporúčam ktorúkoľvek od Nicholasa Sparksa (the notebook, message in a bottle, walk to remember, dear john,...)
@mielikki Čo som si mal možnosť všimnúť, tak máš pomerne kritické postoje k dielam, ktorá patria v globálnom meradle za cenené/obľúbené. Kritizovala si Utrpenie mladého Werthera, Malého princa teraz túto.
Je celkom možné,že je to blbý nápad. Ale niekedy by si mala napísať akéhosi Mielikkinho literárneho sprievodcu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
skús
odporúčam ale prvom knihu prečítať a ptom na porovnanie film pozrieť
ak si to teda ešte nečítala
Denise Colbyová- Budeš ma ľúbiť aj zajtra?
romantickú vo význame (pre)sladenú alebo z obdobia romantizmu?
Je celkom možné,že je to blbý nápad. Ale niekedy by si mala napísať akéhosi Mielikkinho literárneho sprievodcu.
Ale kritická som, to je pravda. (A možno k hentej knihe by som nemala taký postoj, ak by sa volala inak
Môj literárny sprievodca? Uf, to by bolo ťažké, mnoho kníh som čítala už dávno a neviem, či by sa mi stále páčili tak isto