Tak ludia chalan ma podviedol...asi casta tema co?s byvalou a asi ani sam nevie preco...a najhorsie je to ze som mu odpustila,lebo ho asi lubim...sila co?ja som ale hlupana...
ale dufam ze si mu neodpustila hned ako si on o to poziadal? bo to je potom nieco take jak keby si povedala, vklude ma podvadzaj aj nadalej, mne to nevadi. ale pokial ma chalan rozum mal by byt len rad a nerobit voloviny uz.
no nie hned potom,ale aj tak vies on ma 19 a chodil s nou dva roky-to je dost...a ja myslim ze bud ju ma este stale rad alebo to s nou cel ukoncit uz navzdy posledny bozk a dost...a ja fakt neviem on sa normalne rozplakal predomnou....
to že sa rozplakal pred tebou a prosíkal mohol byť aj pud sebazáchovy. Nech si uvedomí, že či ťa ľúbi, alebo len nechce zostať sám. Plač zo strachu, že stratí teba, alebo že stratí niekoho - priateľa, útechu, mazlenie, túlenie, pohladenie..?? Chápeš?
Tak ktorá z Vás mu vlasne robí zadné vrátka? A vie vôbec čo je láska? Mám dojem že nie. Každý vzťah je o vernosti, nielen o sexuálnej ale vôbec. Viete jeden o druhom všetko, stále sa máte o čom celé hodiny rozprávať, smiať sa,hladkať.. Tieto pocity šťastia sú o tom.
Príde za ním ešte mnoho dievčat a možno za tebou nejaký sympatickí chlapci. Uhneš myšlienkami na nich..aké by to asi bolo s ním, chcem vôbec vyskúšať aj niečo iné..a pod. Ale potom sa pozrieš na neho, môže vyzerať akokoľvek horšie ako ten sympoš, ale aj tak sa rozhodneš podľa svojho srdca. Sympoš ťa môže nosiť na rukách, zahrňovať ťa darmi..Môže ti sľubovať všetko na svete, možno ťa fakt zmetie..ale jednoducho ho nepustíš ďalej. Napriek tomu ako by si ho chcela, to nespravíš..a v tomto okamihu si uvedomíš pravdu, spomenieš si na svojho miláčika, a ver mi, že za ním doslova pobežíš. Plná šťastia, a ďakovania tomu sympošovi.. Nerozdelí vás to, ale posilní..doslova upevní /z vlastných skúseností/
No čo si myslíš, bol by niečoho takéhoto schopný? Odmietol by aj tú najväčšiu krásavicu, ktorá by ho obletovala už dlhý čas? Myslíš, že by to kvôli tebe urobil? Veríš v neho?
A vôbec nebudeš žiarliť na každú ženu v jeho okolí? Myslím že budeš.
Moj osobný názor.
Spraví to znova. Chlapci nemajú zrejme nič proti nezáveznému sexu - čo oko nevidí srdce nebolí. A spraví to znova so svojou bývalou. Stačí keď sa s ňou len stretne a ona bude chcieť,.. nemyslíš?
ajoj no aj ja som mal taky problem frajerka ma podviedla a ja som to zistil az po 4mesiacoh zakrivala to no rozisiel som sa snom na tyzden-bol som velmi moc smutny a bez nalady po tyzdny v nedelu som jej zavolal a chcel som sa snou rozpravat no plakali sme do telefonu a povedala mi ze jej to je luto§tak som jejj dal druhu sancu preto lebo som ju velmi miloval.aj tak som doplatil po druhej sance zas ma podviedla.stale na nu myslim a chyba mi fnuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
taketo veci sa nezabudaju...
je velka pravdepodobnost, ze to urobi zase...
som muz, viem, o com hovorim...
to že sa rozplakal pred tebou a prosíkal mohol byť aj pud sebazáchovy. Nech si uvedomí, že či ťa ľúbi, alebo len nechce zostať sám. Plač zo strachu, že stratí teba, alebo že stratí niekoho - priateľa, útechu, mazlenie, túlenie, pohladenie..?? Chápeš?
Tak ktorá z Vás mu vlasne robí zadné vrátka? A vie vôbec čo je láska? Mám dojem že nie. Každý vzťah je o vernosti, nielen o sexuálnej ale vôbec. Viete jeden o druhom všetko, stále sa máte o čom celé hodiny rozprávať, smiať sa,hladkať.. Tieto pocity šťastia sú o tom.
Príde za ním ešte mnoho dievčat a možno za tebou nejaký sympatickí chlapci. Uhneš myšlienkami na nich..aké by to asi bolo s ním, chcem vôbec vyskúšať aj niečo iné..a pod. Ale potom sa pozrieš na neho, môže vyzerať akokoľvek horšie ako ten sympoš, ale aj tak sa rozhodneš podľa svojho srdca. Sympoš ťa môže nosiť na rukách, zahrňovať ťa darmi..Môže ti sľubovať všetko na svete, možno ťa fakt zmetie..ale jednoducho ho nepustíš ďalej. Napriek tomu ako by si ho chcela, to nespravíš..a v tomto okamihu si uvedomíš pravdu, spomenieš si na svojho miláčika, a ver mi, že za ním doslova pobežíš. Plná šťastia, a ďakovania tomu sympošovi.. Nerozdelí vás to, ale posilní..doslova upevní /z vlastných skúseností/
No čo si myslíš, bol by niečoho takéhoto schopný? Odmietol by aj tú najväčšiu krásavicu, ktorá by ho obletovala už dlhý čas? Myslíš, že by to kvôli tebe urobil? Veríš v neho?
A vôbec nebudeš žiarliť na každú ženu v jeho okolí? Myslím že budeš.
Moj osobný názor.
Spraví to znova. Chlapci nemajú zrejme nič proti nezáveznému sexu - čo oko nevidí srdce nebolí. A spraví to znova so svojou bývalou. Stačí keď sa s ňou len stretne a ona bude chcieť,.. nemyslíš?
Držíme ti palce a určite daj niekedy vedieť, čo je s tebou.
Janka