Máte svoju frajerku/frajera, výborne si rozumiete, váš vzťah má budúcnosť, všetko funguje perfektne, až dovtedy kým sa dozviete že váš "zmyseľ života" vás za chrbtom nepekne podvádza, čo spravíte? Tolerovali by ste to, alebo zakročili okamžitým rozchodom?
stalo sa mi raz také dačo.. Najprv som chcela vysvetlenie a potom dostal na hubu- nie facku,ale riadne ako päsťou.. a rozbila mu pár vecí... a načas si dala s chlapmi pokoj
Určite by som sa naštvala keby som zistila, že ma môj frajer podvádza. Tolerovala by som to len asi to určitej hranice a určite by som sa s ním o tom porozprávala a potom o našom vzťahu. Keby sa to nezmenilo, to by som bola naštvaná maximálne... inými slovemi, neprešlo by mu to.
nechapem aky zmysel na podvadzat priatela/priatelku... este pochopim, ked nefunguje manzelstvo, rozvodove konania trvaju dlho atd... ale ked raz chcem niekoho ineho, tak ho nebudem mat za milenca, ale necham svojho sucasneho...
To poznám stalo sa mi to dosť smutná záležitosť. Nikdy som mu neodpustila. Dodnes nechápem prečo to spravil , ved ak ma nechcel tak ma mohol nechať aj bez toho žeby ma podviedol.
mam dačo podobne v okoli , manželia ...on sa tvari že to nevidí ...abo nechce vidieť ..abo je možno sam robi to iste tak sa obidvaja hraju akože nič ..... nechapem ....a navyše chyba v systeme už davno som mal dostať na hubu takže neviem čo sa posralo
Môj náázor na to poviem z vlastnej skúsenosti,mám lásku.... človeka ktorého milujem..... moja polovička sa mi priznala že sa stalo niečo... niečo čo možno zmení náš vzťah.....bol tam podvod zo strany mojej polovičky... bozkávanie s niekym iným.... ale už len to že sa človek prizná znamená to že to ľutuje.... inák by to tajil ešte dlho.... treba vedieť odpúšťať... a pokiaľ skutočne milujeme.. tak dáme tomu ešte raz šancu... ale naposledy.... buď si to dokáže vážiť... alebo to spraví ešte raz a príjde o to pekné čo mal... môj názor... ja som druhú šancu dala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
No iste... A ešte sa ho opýtam, či so mnou nepôjdu do trojky, nie?
samozrejme ze netolerovat po svete beha tolko chlapov ze ostat s jednym co za to nstoji by malo byt zakonom trestne! a ziadne ale ziadne prepac.
tesilo ma dovidenia