Hrozne ma trapi jedna vec ohladom mojho uz byvaleho vztahu. Bol to moj prvy vztah, a ja som sa do nej zalubil az po usi. Pisal som jej basne, kupoval ruze, ked som bol na brigade cez cele leto, som jej pisal dlhe listy...
NO podla mna ta len vyuzivala - si jej kupoval ruze, pisal listy atd - tak by to mohla spon ocenit - podla mna ta iba vyuzila -a si nemala co robit cez prazdniny - alebo mozno jej to zakazali rodicia- povedali jej za sa uz s tebou nesmie schadzat - a ona si vymislela ze ta uz neluby - no moznosti je vela - mal by si sa s nou uprimne porozpravat- alebo s jej naj kamaratkou.
Chytene trocha za hlavu... nepresvedcis ju nijak.. Ak tomu nechce uverit,je hlupa.Pirpomen jej tie listy, ruze, basne, a vyznania.. ak to nepomôze,tak sa tym ani nezaoberaj..myslim,ze nema zmysel ju presviedcat o niecom takom... a podla toho co pises si ju moc lubil. ..
co si krepi? nepresviecaj o nicom. pokial ti neveri tak ti enveri. hadam sa nejdes tak trapit koli tej. co ti neveri, ze ju lubis. Proste na nu zabundi.
Ak dakoho lubis a ten druhy ta lubi tiez. nepotrebuje ziadne dokazovanie lasky. to moze povedat iba osoba ktra envie co chce aebo vie, ze teba neche a hotovo.
a clovek moze prestat lubit ano, tak ako moze z jednoe dna na druhy ochoriet, zomriet mozre prestat aj toto a aj horsie. ak ti dala kosom tak zabudni. (mne sa to lahko povie, ja som nemal vstah s nikym ale co ineho by mne samemu ostavalo)
A takto porozpraval si sa s nou o tom? O tom ako brala tu tvoju snahu, nebol si nahodou az prilis aktivny, prilis tlacil... podla mna zas si ty vias chcel ako ona.
To ze ti povedala,ze ta nelubi, je jasny priklad toho ,ze si neuvedomuje pravy vyznam tych slov.
Ano mas pravdu,neda sa to zo dna na den. To znamena,ze slecna bud uz dlhu dobu pochybovala alebo vobec to tak necitila ako ti vravela.
Sorka,ale namotal si sa na dievca,ktorej to lichotilo,vyuzilo tvoj zaujem a ked ju to prestalo bavit tak ta pustila k vode. Treba venovať viac casu spoznavaniu cloveka s ktorym chces zacat riesit nieco a´vaznejsie a tieto veci by sa nestali.
Podla mna ma urcite dovody ktore ti nechce povedat, takze moja rada je sa s nou normalne porozpravat,ziadna hadka! Vypocut jej dovody a povedat svoj nazor, urcite neprosit o to aby sa vratila...rozhodla sa, musi niest dosledky...
Len aby si sa presatl trapit,proste maj hlavu cistu a vyjasnote si vsetko co ta hneva.
aktivny som bol. zial, niekedy az velmi. ale taka je moja povaha... jednoducho mi na nej zalezalo (a aj stale zalezi, aj ked neviem preco)
Rozpraval som sa s nou o tom uz niekolko krat, ale ona stale len tu istu pesnicku ze ma uz nelubi. Ziadne dovody, nic. No ja to nepovazujem za dovod, len za dosledok.
Aký to má ale zmysel ked "je po všetkom"? To už máš jedno či ti verí alebo nie... no aj tak si myslím že podla toho čo si napísal určite vie, že si ju lúbil.. len ti to teraz chce nejako znepríjamniť a navnucovat "bludy".
Seaqul11: musi mat dovod, proste sa neda len tak rano zobudit a zistit,ze ved mne na tom druhom uz nezalezi... nieco sa deje a nechce ti to povedat. Bud nato zabudnes,alebo sa budes trapit. Kym si to nevyjasnite budes sa trapit... to mi ver
Sakul: riesim to pre to, lebo chcem mat niektore veci v poriadku. Neviem preco, ale stale ju mam rad. A nechcem aby na mna spominala ako na klamara a idiota
Small_angel: ja som sa z nej uz pokusal tahat, ze co sa jej nepacilo, ale nic. A je o pol roka mladsia odo mna.
Sequll1: podla mna si spravil co si mohol, najavo si svoj zaujem dal aj snahu vyriesitto, pokusil si sa prijst na jadro problemu,ale ak raz clovek je neuprimny a nechce sa otvorit...tak smola.
Musis dat cas, a bohuzial sa zmierit s tym,ze ona neboal ta prava...
Drz sa chalan A neyabudni,statisticky je nás chlapov menej a pripada na každého muža 4 ženy,tak máš ešte stale dost casu,si mlady a aj mozností...hlavu hore
ja si myslim, ze uz by si to nemal riesit.. a ani ju presviedcat.. jednoducho sa s nou prestat stretavat... pisat si s nou vsetko.. a inak ta obdivujem za tie listy a ruze.. strasne peknee... ja som este ruzu nedostala.. kurnik.. nevadii.. proste musis na nu zabudnut.. aj ked je to tazke.. ja uz zabuudam rok.. a myslim, ze sa mi to konecne zacina darit.. (teda to preto tak dlho,.. ze my sme v konakte stale)
Ja suhlasim so sakulom...ako verim ti ue sa trapis a este aj dlho bdues ale snaz s ato hodit za hlav..musi evdiet ze si ju lubil..to je podla mna len jej vyhovorka aby sa nejak upokojila ze ti ublizila...budes sa z toho dostavat tomu sa nevyhnes ale netrap sa vyrokom ze si ymsli ze si ju enmal rad..to ej hoavdina...a neviem cis te spolu odvtedy hovorili aj nazivo...ale tam sa dakedy viac spoznat o tom druhom ako len cez mobil abo internet...good luck boy
Ak ju este naozaj tak velmi lubis, sprav este nieco posledne, niecko ako posledne gesto, posledny skutok, inak si budes vzdy vycitat, ze si mal poslednu sancu a nevyuzil si ju.
Hej, tiez si myslim, ze by si si zasluzil lepsie vysvetlenie od nej, preco sa rozhodla ukoncit vas vztah....ale tak kazdy clovek je iny, a uz s tym nic nenarobis...je mi to luto, ale presne, asi nebola ta prava pre teba, neboj, skus na nu zabudnut (aj ked to nie je lahke, ja viem, moze to trvat velmi dlho)...ale ako sa hovori, cas je najlepsi lekar, a raz stretnes ine dievca, lepsie, ktore si ta zasluzi :o)
mne to iste povedala moja byvala...bol to vztah na dialku...a ona vlastne mi len tak z nicoho nic napisala ze uz ma nelubi...ale potom po asi mesiaci som sa dozvedel ze to nebolo tak ze ma lubila stale ale ze chcela len urobit dobre a ukoncit vztah na vzdialenost PO-Praha
ako baba ti poviem jednu vec keby moj chalan pisal basnicky a kupoval mi ruze tak som najstatnejsia na svete lenze bohuzial takeho chalana treba hladat s lupou vädsinou idekazdemu len o jedno.ked is to nevazila tak si to nevazila kasli na nu druha si oblize vsetkych 10 aby mohla byt s tebou
Smojminko: hh... no ked myslis ... aj ja mam ten dojem ze si ma dostatocne nevazila... ja len viem co je pekne a co sa patri. a tiez viem, ze zeny miluju kvety, a hlavne ruze. nerobim to preto, aby som ju dostal do postele, ale aby som ju potesil. milujem ked sa dievca smeje, a urobil by som hocico, aby sa smiala stale, aj ked nie vzdy to ide.
Ze nemozes zabudnut? - casom zabudnes, len si to proste necakal, preto to nie je take lahke a z tvojej strany nebol dovod vztah ukocit. A urcite i preto ze je tvoja prva....vsetko je velmi krasne po prvykrat. To ze ta nexala nebolo urcite zo dna na den....su to city..ochabli uz davno predtym...podla mna je v tom i to prazdninve odlucenie. I ked ste si pisali, to nestaci...odisli spolocne zazitky, spolocne stravene chvile a zrazu si uvedomila, ze i napriek tomu ze s nou nie si sa usmieva, preziva a zije....
np odla mna ta mozno vobec nemala rada....ved baba nemoze len tak s nicoho nic prestat milovat svojho chalana no nie??? podlam mna sa s nou skus este porozpravat...potom uwidis...drzim palce
laska je celkovo tazka vec... ked sa ona z nicoho nic tak rozhodla, ze ta nelubi, tak ta podla mna ani predtym tak skutocne nelubila, alebo to aspon nebolo tak ako ty ju. Je to rasne, ze ty ju este i po tom vsetkom lubis, skutocne. Ked ti to pomoze, ja som lubila a v podtate este stale i lubim jedneho chlapca, no najprv som amla ineho, s nim spavala a myslela na toho druheho. Obcas je to tazsie, nez sa zda, ale v konecnom dosledku sa vsetko vyriesi. Teraz s tamtym som sa rozisla a citila som sa na chvilu volna a teraz riesim zas, ci budem ja i ten druhy, kt. si myslim, ze lubim, lebo nieco take som este nezazila , verni... a k tebe, neboj bud sa spamäta a ked nie, tak to nelutuj a chod vpred, minulost enchaj tak, prva laska vzdy konci
lupucik: mozno s tym vyletom mas pravdu, ale ako vysvetlis to, ze mi pripravila prekvapko: cakala ma na letisku o polnoci, a do poslednej chvile mi to tajila! ale to bola jedna z poslednych chvil, kedy bola este v pohode
generation: sanca ze sa spamata je velmi mala, a neviem ci by som ju dokazal lubit bez toho aby zmenila svoj postoj. ale ja sa pokusam ist dalej... hadam budem mat stastie
poradim ti co by som spravil ja..zabudni na nu,akurat do leta sa "uzdravis" a uvidis leto bude uplne super..najdes si nejaku inu..nepredlzuj to velmi dlho,aj ked uz asi neni co predlzovat..ale proste..do leta bud v pohode a potom si nejaku najdes uvidis..ved na to je leto
Neviem čo sa stalo ale určite by si si zaslúžil bližšie vysvetlenie.Asi si to z nej nevytiahol.
Možno jej niečo na tebe vadí...neviem.
Keď som to dobre pochopila neverila Ti, že ju máš rád. Ani ja som neverila / všeobecne neverím ľuďom/
ale skutky ma presvedčili že moja polovička ma má rada.Na každom vzťahu treba pracovať už odvtedy ako začne / keď sa kvet nepolieva zvadne./ Podla mna nie je mozne aby clovek prestal lubit druheho cloveka z nicoho nic. Je tam nejaká príčina, proste niečo čo Ti asi nechce povedať. Keď nechce o tom s Tebou rozprávať je možné že sa hanbí alebo by ťa ranila alebo by si sa nahneval, neviem.
Možno sa Ti nevie otvoriť.
Neviem Ti bližšie povedať... Nepoznám ju ani Teba a neviem koľko ste boli spolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak dakoho lubis a ten druhy ta lubi tiez. nepotrebuje ziadne dokazovanie lasky. to moze povedat iba osoba ktra envie co chce aebo vie, ze teba neche a hotovo.
a clovek moze prestat lubit ano, tak ako moze z jednoe dna na druhy ochoriet, zomriet mozre prestat aj toto a aj horsie. ak ti dala kosom tak zabudni. (mne sa to lahko povie, ja som nemal vstah s nikym ale co ineho by mne samemu ostavalo)
To ze ti povedala,ze ta nelubi, je jasny priklad toho ,ze si neuvedomuje pravy vyznam tych slov.
Ano mas pravdu,neda sa to zo dna na den. To znamena,ze slecna bud uz dlhu dobu pochybovala alebo vobec to tak necitila ako ti vravela.
Sorka,ale namotal si sa na dievca,ktorej to lichotilo,vyuzilo tvoj zaujem a ked ju to prestalo bavit tak ta pustila k vode. Treba venovať viac casu spoznavaniu cloveka s ktorym chces zacat riesit nieco a´vaznejsie a tieto veci by sa nestali.
Podla mna ma urcite dovody ktore ti nechce povedat, takze moja rada je sa s nou normalne porozpravat,ziadna hadka! Vypocut jej dovody a povedat svoj nazor, urcite neprosit o to aby sa vratila...rozhodla sa, musi niest dosledky...
Len aby si sa presatl trapit,proste maj hlavu cistu a vyjasnote si vsetko co ta hneva.
Rozpraval som sa s nou o tom uz niekolko krat, ale ona stale len tu istu pesnicku ze ma uz nelubi. Ziadne dovody, nic. No ja to nepovazujem za dovod, len za dosledok.
Kolko malo to dievca rokov?
Small_angel: ja som sa z nej uz pokusal tahat, ze co sa jej nepacilo, ale nic. A je o pol roka mladsia odo mna.
Musis dat cas, a bohuzial sa zmierit s tym,ze ona neboal ta prava...
Drz sa chalan A neyabudni,statisticky je nás chlapov menej a pripada na každého muža 4 ženy,tak máš ešte stale dost casu,si mlady a aj mozností...hlavu hore
Chalani, este dokedy so sebou nechate zametat????!!
ZOBUDTE SA! budicek!!
generation: sanca ze sa spamata je velmi mala, a neviem ci by som ju dokazal lubit bez toho aby zmenila svoj postoj. ale ja sa pokusam ist dalej... hadam budem mat stastie
Možno jej niečo na tebe vadí...neviem.
Keď som to dobre pochopila neverila Ti, že ju máš rád. Ani ja som neverila / všeobecne neverím ľuďom/
ale skutky ma presvedčili že moja polovička ma má rada.Na každom vzťahu treba pracovať už odvtedy ako začne / keď sa kvet nepolieva zvadne./ Podla mna nie je mozne aby clovek prestal lubit druheho cloveka z nicoho nic. Je tam nejaká príčina, proste niečo čo Ti asi nechce povedať. Keď nechce o tom s Tebou rozprávať je možné že sa hanbí alebo by ťa ranila alebo by si sa nahneval, neviem.
Možno sa Ti nevie otvoriť.
Neviem Ti bližšie povedať... Nepoznám ju ani Teba a neviem koľko ste boli spolu.