Júj no dosť ma štve že ja nikomu neverím, proste keď mi niekto niečo povie, tak vždy to spochybním,... a naozaj neklameš ? nerobíš si srandu ?..., proste tomu človeku aj tak neverím. Taký príklad častý :
Vo vztahu ale aj v beznom zivote ti to moze narobit zbytocne problemy. Musis sa sama skusit zmenit, aj ked zas nehovorim ze prilisna dovercivost az naivita je dobra.
no ja tiez moc ludom neverim,ale v inom zmysle ja neverim ked napriklad ma dakto pozve s kamosmi von a ja sa spytam ze ci nebudem prekazat a on ze nie ale ja tomu proste neverim ....... a neda sa ma nijak presvedcit,aj ked uz som s nimi proste mam pocit zly,s hocikym,uplne,aj ked je to najlepsia kamoska
Moj otec ma zvlasnu zalubu, ze si vymysla totalne hovadiny, minule nam oznamil, ze ide kolegovi na svadbu do Rima. A ja jak sprosta mu to vsetko uverim.
17. no presne tak, to nikdy ani ja neviem a ešte jedna taka vec ked si s niekym pišem tak sa vždy pytam že či neotravujem, a naozaj neotravujem ?... a ja mam vždy pocit že otravujem.joj
11, 15...ale to nie je normalne holky Totiz ked vas niekto niekde pozve, tak to znamena, ze vas tam chce mat a chce sa s vami zabavat. A najhorisie by hadam bolo, keby zistil co citite - verte mi, ze by to dotycneho zarmutil
Ja verím väčšinou iba ľuďom čo dobre poznám, alebo ktorí ma presvedčili o tom že nie sú kokoti, inak je pre mňa každý nový človek potencionálne jebnutý a sprostý, samozrejme mi to môźe potrvrdiť alebo vyvrátiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Možno by pomohlo, keby si si pri najbližšej príležitosti povedala: "Budem tomu veriť" (teda ak to nebude fakt nejaká sprostosť...)
Alebo neviem... ešte som sa s niečím takým v živote nestretla totižto...
som naivna..
radsej by som bola na tom tak ako ty...
Moj otec ma zvlasnu zalubu, ze si vymysla totalne hovadiny, minule nam oznamil, ze ide kolegovi na svadbu do Rima. A ja jak sprosta mu to vsetko uverim.
Ach Gracee, si ale trdlo