Posledných pár mesiacov sa všetko zmenilo, ako keby všetky kamarátsva vyprchali, nedá sa kam íst a hlavne nie je s kým, mala som takýto problém už dávno, potom som si našla konečne svoju partiu, a teraz sa to zas vrátilo...
hej hej...skus sa prejaviť trošku viac....porozprávať sa s kamarátmi....vypadnuť niekam a spoznať nových ludí...ukáž kamarátom že je s tebou sranda aj ked nepiješ..skús byť niekým, koho ludia chcu mať niekde blízko lebo je s ním zábava a zároven je to dobrý kamoš...a ked bdueš mať pocit že robíš to čo je správne a že si sa prisposobovala dosť a tvoji kamaráti to nevedia oceniť, tak v tom prípade radím použivať o tom , akých máš kamarátov(
tiež som to zažila.. každý na mňa kašlal a bola som im dobrá len keď niečo potrebovali.. potom som začala piť a už ma hneď všetci brali.. samé pozvania na chaty/večer von.. no po nie dlhej dobe ma to prestalo baviť.. piť som zrazu nechcela - nepotrebovala a už som pre nich nebola zaujímavá.. vrátilo sa to do starých koľají..
problém je v nich, nie v tebe.. ty si sama sebou, taká aká chceš byť.. skús im povedať, že na tú chatu/párty chceš ísť itak.. ak ťa majú naozaj radi, tak im to prekážať nebude. Keď tak hľadaj nových kamarátov.. máš 18, čiže zmien príde veľa.. nová škola/práca/záujmy.. niekto sa určite nájde..
našla som ľudí, ktorí to akceptujú a neriešia somariny.. musí sa to isto podariť aj tebe
musia si ťa začať vážiť.. ukáž sa.. priateľovi povedz, že niekam von/na párty s ním ísť chceš.. a choď.. nevšímaj si blbé reči niektorých okolo teba..
O tú srandu nejde, vždy keď s niekým som tak sa smejeme,srandujeme atď..Ide hlavne o to, že každý je už poskupinkovaný, každý má svoju partiu a ja nejak nikam nepatrím. Keď s niekým niekam idem a vidím, že niekto sa nudí a nemá čo robiť, tak ho zavolám, aby šiel s nami, ale žial mna nikto tak nezavolá..
A áno treba vypadnúť niekam, zabaviť sa a spoznať nových ľudí..ale čo pôjdem sama? To je zvláštne
ak si zo začiatku na pozvania na chaty a žúrky vravela "nie", tak sa veľmi nečuduj, že už ťa nikto nikam nevolá, aj keď ti to možno teraz už chýba...teda to je len jedna z možností, prečo na teba ľudia "kašlú" v tomto smere...
áno, chápem preto sa už teším na vysokú atď ..s priateľom som sa o tom bavila, aj minulý týždeň, zobrala som ho hneď niekam, ale včera zas bol s kamarátmi, teraz je snimi tiež, on mi len oznámi, že ide von, ani sa ma nespýta, či nejdem tiež.
Nebuď hneď dostupná keď si prídu keď niečo potrebujú. Narovinu im to vyhoď na oči, a ak majú aspon trocha morálky tak sa budú cítiť trápne! je mi zle s takých ľudí. Aj ja som sa nechávala využívať ale už nie! Teraz im poviem svoje a nezaujíma ma čo si myslia. A pokojne sa správaj po svojom, nepi ak nechceš musia ťa brať takú aká si. Inak to je na nič. Buď slobodná, maj svoje myšlienky do ktorých ti nikto nevidí, život máš na to aby si ho žila po svojom. A Chlapovi povedz že ten stereotip ťa už zabíja, že chceš niekde vypadnúť. Určite bude súhlasiť. Hlavu hore ja som sa z tohoto už chvalabohu dostala. Bol to začarovaný kruh. A čo sa týka tej kamarátky aj ja mám takú podobnú to som a ani sa nechystám riešiť. Ani ty by si sa ňou nemala zaoberať (viem že sa to hneď nedá) časom zistíš na čom v skutočnosti si. Veľa šťastia.
som na tom nejak podobne. a co robim? jebem na to.
mam vsak jednu super kamaratku s ktorou mi je fajn, lenze ona nie je na take veci ako napr. zurovanie. preto sa citim podobne, pretoze ostatni su poskupinkovani, tiez sa im nebudem vtierat a vlastne o nich ani nestojim... len mi je to luto. utechu nachadzam v hudbe a cetovani nasla som vela ludi podobnych sebe lenze najvacsi problem je v tom ze ziju vsade mozne len nie na SK
nechcem sa do toho starať.. nevidím do toho.. ale nechápem prečo ťa tvoj priateľ nevezme.. ak ťa má rád a záleží mu na tebe, tak by ťa nemal nechávať pravidelne po večeroch samú a smutnú..
s tými chatami a žúrkami, nie je mi jasné, či si namietala, že by si tam predsa mala čo robiť. aj keď je od niekoho sprosté, že ťa práve preto nezavolá, ale tak čo, niekomu to treba asi vysvetliť... a priateľa by si sa možno mohla opýtať, či by ťa nezoznámil niekedy s kamošmi, na takejto formulácii nie je nič vtieravé, možno si len myslel, že by si o to nestála.
inak nechapem co maju s tym ludia ze nepiju, to ze nechcu skoncit zgrcani a zasrati jak prasata chapem, ale co je zle (pre zenu) jedno pivko do nalady?
@5 toto presne poznám!! úplne.. hm no ked ta nezavolaju tak skus naznacit ze ta to sklamalo, alebo ze mali by ta zavolat aby vedeli, ze mozu s tebou ratat.. podla mna oni si myslia, ze ty by si aj tak nesla.. tak im daj najavo ze by si rada isla..
podla mna toto, co si opisala sa stava vela ludom....ja som tak obstala, ze aj kamoska, ktoru som povazovala za najlepsiu.... tak ta prestala sa mi ozyvat....aj ked z mojej strany snaha bola.....kamarati si asi myslia, ze ked mas priatela tak kamaratov nepotrebujes....ale podla mna vtedy ich potrebujes o to viac.. bo nie stale len s priatelom chces byt alebo mozes... pockaj kym pojdes na vysku spoznas novych ludi zapadnes a bude lepsie ...snad _
očividne ludia okolo teba si ťa dostatočne nevážia a nie su to tvoji pravý kamaráti .. to že ty si ich považovala za svojich kamarátov je len tvoja vina, najdi si lepších ...( čiže nehľadaj si za kamarátov ožranov ked ty nepiješ)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
problém je v nich, nie v tebe.. ty si sama sebou, taká aká chceš byť.. skús im povedať, že na tú chatu/párty chceš ísť itak.. ak ťa majú naozaj radi, tak im to prekážať nebude. Keď tak hľadaj nových kamarátov.. máš 18, čiže zmien príde veľa.. nová škola/práca/záujmy.. niekto sa určite nájde..
našla som ľudí, ktorí to akceptujú a neriešia somariny.. musí sa to isto podariť aj tebe
musia si ťa začať vážiť.. ukáž sa.. priateľovi povedz, že niekam von/na párty s ním ísť chceš.. a choď.. nevšímaj si blbé reči niektorých okolo teba..
A áno treba vypadnúť niekam, zabaviť sa a spoznať nových ľudí..ale čo pôjdem sama? To je zvláštne
Keby mi niekto povedal sak nepiješ čo by si tam robil tak mu hned jednu vyjebem asi ...
áno, chápem preto sa už teším na vysokú atď ..s priateľom som sa o tom bavila, aj minulý týždeň, zobrala som ho hneď niekam, ale včera zas bol s kamarátmi, teraz je snimi tiež, on mi len oznámi, že ide von, ani sa ma nespýta, či nejdem tiež.
Nebuď hneď dostupná keď si prídu keď niečo potrebujú. Narovinu im to vyhoď na oči, a ak majú aspon trocha morálky tak sa budú cítiť trápne! je mi zle s takých ľudí. Aj ja som sa nechávala využívať ale už nie! Teraz im poviem svoje a nezaujíma ma čo si myslia. A pokojne sa správaj po svojom, nepi ak nechceš musia ťa brať takú aká si. Inak to je na nič. Buď slobodná, maj svoje myšlienky do ktorých ti nikto nevidí, život máš na to aby si ho žila po svojom. A Chlapovi povedz že ten stereotip ťa už zabíja, že chceš niekde vypadnúť. Určite bude súhlasiť. Hlavu hore ja som sa z tohoto už chvalabohu dostala. Bol to začarovaný kruh. A čo sa týka tej kamarátky aj ja mám takú podobnú to som a ani sa nechystám riešiť. Ani ty by si sa ňou nemala zaoberať (viem že sa to hneď nedá) časom zistíš na čom v skutočnosti si. Veľa šťastia.
mam vsak jednu super kamaratku s ktorou mi je fajn, lenze ona nie je na take veci ako napr. zurovanie. preto sa citim podobne, pretoze ostatni su poskupinkovani, tiez sa im nebudem vtierat a vlastne o nich ani nestojim... len mi je to luto. utechu nachadzam v hudbe a cetovani nasla som vela ludi podobnych sebe lenze najvacsi problem je v tom ze ziju vsade mozne len nie na SK
s tými chatami a žúrkami, nie je mi jasné, či si namietala, že by si tam predsa mala čo robiť. aj keď je od niekoho sprosté, že ťa práve preto nezavolá, ale tak čo, niekomu to treba asi vysvetliť... a priateľa by si sa možno mohla opýtať, či by ťa nezoznámil niekedy s kamošmi, na takejto formulácii nie je nič vtieravé, možno si len myslel, že by si o to nestála.
to bolo len konštatovanie, nie povzbudenie
mne staci ked pridem do mesta neskor ked su uz vsetci najebani a musim dobiehat kym dobehnem je to zleee