Som tu novy a chcem aby mi niekto poradil ze co mam robit disappointed roste mam problem vydrzat dlhsie nez 5minut pri sexe disappointed:je to nejaka vada alebo treba len nazbierat skusenosti???mam pohlavni styk uz dobre dva mesiace skoro kazdy den okrem toho ked priatelka
este ho aj naucí fajcit ... skus si dat nieco co ti pomoze orgač oddialiť .. napr. GUMA ... kdesi som čítal že treba vždy ked maš už pocit že za chwilku to bude tak silno stlač penis pod žaludom .. no čital som to sa mi zdá že takto to nejako bolo ... vela štastia ...
to so stlačením penisu...noo dosť to bolí....nechcem odrádzať. Ale sú také kondómy ktroé obsahujú nejaké znecitlivejúce zložky ( na krabičke je nakreslený tachometer) cena je rovnaká ako u normálnych.
Ale na to že máš 16 je 5 min dosť....všetok rešpekt kamo...a sú aj iné spôsoby ako uspokojiť priateľkui...
skus zacat cvicit aj sex. Pri onanii tesne pred samotným vyvrcholenim sa zastav a nehaj ho mierne ochabnúť, potom znova pokračuj ale veľmi pomaly ver že po určitom čase dosiahneš uctihodné časové normy a hlavne naučíš sa takto kontrolovať aj dlžku pohlavného styku, co ocení hlavne tvoja partnerka. PR.: uspokojíš ju 3 krát za sebou a ty si stále v pohode a potom ty sam rozhodneš kedy sa urobíš. A ver mi že to funguje. Tak hodne zdaru a chuti do cvičenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale na to že máš 16 je 5 min dosť....všetok rešpekt kamo...a sú aj iné spôsoby ako uspokojiť priateľkui...