no ako zacat...chodila som s chalanom na konci leta...3 mesiace taqa nejaka letna laska to bola...a koniec bol kvoli tomu,ze som spoznala ineho chalana...taqeho akeho som vzdy chcela...krasny,uspesny,mal v sebe nieco co ma nesmierne pritahovalo a este sta
hm...jasne od teba som mohla cakat,ze nepochopis,lebo tvoj kuraci mozog nieje dostatocne zrely na taqeto problemy...ty mas na praci len buzerovat...ale mna tym nerozhodis cize sa daj vypchat
A keby si bola zrela Ty tak si to vyriesis sama a nepotrebujes radu od neznameho z publika. Tak sa tu do nikoho nenavazaj.
A si myslis ze mas nejaky seriozny problem? Hehe, mas 16, urcite to nebude tvoj buduci zivotny partner tak neviem co riesis....
Uz ma irituju taketo problemy, ktore ani problemy vo skutocnosti nie su!!! Zapnite hlavy sopliaci, nemate to len na ozdobu, aj ked niektori si to myslia... FFS
no comment k tomuto ja som si tohto tiez uzilaa a musela som si to preskakat sama vtedy taketo nejake fora este nepoznala tak som bojovala len ja a moje zavity.... xixi
Domculik ,myslim ze ked s nim si este stale znamena to ze urcitým sposobom vies ze ta ma rad a nepotrebujes k tomu slova.Ano je pekne ked sa to obcas povie ale netrena to prehanat potom tie slova stracaju vyznam aj ked mnohí ich hadzu len tak do vetra.
Domculik to si este na to neprisla?? ,,ale nie vazne,to ako sa tu vyjadria svedci o ich inteligencii,lebo keby mali trosku viac rozumu tak sa radsej nevyjadria vobec,,
No mne sa stalo nieco podobne,vztah 2 mesiace,skoro nikdy mi nepovedal priamo ze ma lubi(vlastne iba par krat ked islo do tuheho a to sa mu necudujem)no a skoncilo to rozchodom,dovod: nas vztah nie je to co ocakavam,nie je to ono,,,takze moje pochybnosti (ohladom toho ci ma lubil ked mi to nehovoril) boli opravnene,,no ale aspon mi neklamal do oci ,,,,moja rada znie:mala by si sa s nim o tom porozpravat,povedat mu ako to citis ty
normalne som sa ta spytal aka je pointa tvojho pribehu cize V COM BY SI POTREBOVALA POMOCT tak to moj kuraci morog pochopil a pokial mas chut len sa vyrozpravat a nepotrebujes poradit tak pridaj dalsi trapny prispoevok do rubriky ''priznavam sa'' pod nazvom ''priznavam sa ze mi nevie povedat ako ma lubi'' .ciao
Domculik: jak ti niekto moze dat odpoved na otazku: co si mam o tom mysliet???
A svojim uvazovanim zjavne si znacne pozadu ked si svoje problemy nedokazes najprv riesit sama. Je to dost trapne a vela to hovori o cloveku ked dojde k nejakemu problemu a prve co spravi je ze to hodi na forum a na, baba rad! Najprv sa skus s tym problemom popasovat sama a odpoved hladaj v sebe a nie u druhych.
Inak uz to tu povedali: vyfajci ho alebo sa s nim vyspi a zarucene ti povie cokolvek
Ty si to nepochopila. Vela lusi ma taketo problemy len maju aspon tolko rozumu aby si to riesili sami alebo medzi kamaratmi ktori ti urcite lepsie pomozu nez nejaki anonymni neznami z internetu. A este si aj taka blba aby si to brala ako urazku a nie ako radu. Radsej sa z toho ponauc jak sa stazovat. A teraz uz som sa do teba navazal keby si si nevsimla.... Inak bud rad ze mas taketo problemy. Keby ja som mal tvoje starosti tak sa zenim... FFS
ostatní majú pravdu..aká je šanca že ti vydrží toto na celý život?
ale kto ti zaručí že nie?
šanca je..a vždy..
to že ti nevie povedať lúbim ťa..možno to nepoklada za také doležité..
komunikácia vo vztahu by mala byť a pokial nebude vedieť čo je pre teba dôležité ,bude takéto veci zanedbávať..ak mu povieš o pocitoch bude sa nad tým musieť zamyslieť..ale nech sa ti nestane to že to bdueš počuť od neho len preto že si ho donútila..pokecajte si o tom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A si myslis ze mas nejaky seriozny problem? Hehe, mas 16, urcite to nebude tvoj buduci zivotny partner tak neviem co riesis....
Uz ma irituju taketo problemy, ktore ani problemy vo skutocnosti nie su!!! Zapnite hlavy sopliaci, nemate to len na ozdobu, aj ked niektori si to myslia... FFS
No mne sa stalo nieco podobne,vztah 2 mesiace,skoro nikdy mi nepovedal priamo ze ma lubi(vlastne iba par krat ked islo do tuheho a to sa mu necudujem)no a skoncilo to rozchodom,dovod: nas vztah nie je to co ocakavam,nie je to ono,,,takze moje pochybnosti (ohladom toho ci ma lubil ked mi to nehovoril) boli opravnene,,no ale aspon mi neklamal do oci ,,,,moja rada znie:mala by si sa s nim o tom porozpravat,povedat mu ako to citis ty
Súhlasim s Tommyhotom. Vyspi sa s ním a budeš to počuť.
A svojim uvazovanim zjavne si znacne pozadu ked si svoje problemy nedokazes najprv riesit sama. Je to dost trapne a vela to hovori o cloveku ked dojde k nejakemu problemu a prve co spravi je ze to hodi na forum a na, baba rad! Najprv sa skus s tym problemom popasovat sama a odpoved hladaj v sebe a nie u druhych.
Inak uz to tu povedali: vyfajci ho alebo sa s nim vyspi a zarucene ti povie cokolvek
ale kto ti zaručí že nie?
šanca je..a vždy..
to že ti nevie povedať lúbim ťa..možno to nepoklada za také doležité..
komunikácia vo vztahu by mala byť a pokial nebude vedieť čo je pre teba dôležité ,bude takéto veci zanedbávať..ak mu povieš o pocitoch bude sa nad tým musieť zamyslieť..ale nech sa ti nestane to že to bdueš počuť od neho len preto že si ho donútila..pokecajte si o tom..