mam priatela s krorym chodim mesiac.ked tu bol naposledy aj s kamaratom,tak sa predomnou rozpravali o jebackach...ale to nieje to najhorsie mylil si ma s neakou timeou!bola som tam aj s kamaratkou a ona ho hladkala po hlave a ja po chrbate...a on povedal
kraska este taka otazka chodis s nim mesiac a tvoja kamoska ho hladka po hlave lol? a ty po chrbte to sa delis aj s kamoskou alebo ako lol? a za dalsie keby mi chalan povedal ze dve kurvy (a tykalo sa ma to) tak by isiel hned kade lahsie a je jedno ze len pred kamsomi to povedal alebo mu to uletelo je to jedno nema ta co urazat a vulgarne sa na tvoju adresu vyjadrovat. tolko k tomu
mozno snim mava puberta alebo sa chce na nieco hrat pred kamosmi ok ok ale to z neho este nemusi robit idiota len nie je schopny spravnej volby jasne mu povedz co si o tom myslis poziadaj ho aby s tym prestal ak ta ma ozaj rad uvedomi sa a ak nie tak je to ozaj potom uz idiot...
Mozno to wazne powedal len tak.. My sme si obcas zbywalou tjez nadawali do kokotow a do pici, ale to len zo srandy a fajn sme sa na tom ujebawali a ten wztah bol taky uwolneni a nebolo to len: "milacik lubim ta.." a picowiny...
Ten tvoj chalan je očividný lascívny sráč.... Myslíš si vážne, že mu ide o vzťah s tebou??? Ja mám pocit z toho čo si napísala, že mu ide skor o dačo iné.... Zamysli sa nad tým.... A nielen ty, je vela ženských čo sú natolko naivné, že veria, že za takýmto správaním nie je nič iné ako sranda... ale je to len nevybúrený mužský hormón, ktorý nevie ten-ktorý chlapík zvládať....
nic v zlom, ale keby o mne povedal MOJ chalan, ze som ku*va, tak ho dobre vyfackam a poslem za mamickou, nech jej zopakuje, co povedal a nech caka reakciu. no a samozrejme, ze mna by videl uz len vo svojich snoch... sak trocha ucty voci sebe samej...
no byt na tvojom mieste najskor zlomim ruku tej kamaratke ktora ho hladkala a potom by som poslala do riti jeho. ak ta ma rad tak ti nema hovorit take veci a aj jeho by som nakopala.
moja....mesiac nie je az tak vela.....a myslim ze ked sa pred tebou bez problemou rozpraval s dalsim blbcom o tom ze ti asi nie je velmi verny.....a este sa ta ani nezastal ked ten druhy blbec povedal ze ste kurvy.....tak myslim ze nemas nad cim rozmyslat.....nestoji ti za to aby si s nim dalej stracala cas....
Podla mna je ta tvoja kamaratka kurva! Nemala ho co hladkat! Ty si to videla a nic si na to nepovedala? Keby moja kamoska toto spravila mojmu chlapcovi, tak by som sa riadne nasrala. Ale dost uz o tom, ty si ziadala radu ohladom toho, ze ho lubis a nechces ho stratit. Ja na tvojom mieste nestojim o chlapca, ktory na mna povie, ze som kurva. Chlapec, ktory by ma urazil, by uz nemal sancu. Nezasluzi si ta hovedo jedno!!!
to co za debila?ty lubis chalna co ti povie,ze si ku...?ty si normalna?ty co na nom vlastne lubis?preboha keby mne toto pvedal chalan...ten moj by mi to v zivote nepovedal taq ho poslem kade lahsie...spamataj sa dievca...
moja, ty mas vobec nejaku hrdost? sak jak mozes povedat, ze ho lubis, to musi byt sebaklam, lebo mne to proste nejde do hlavy, ze jak mozes niekoho lubit, kto ti nadava do ku** a sa sprava tak infantilne, boooze, ja ten dnesny svet fakt nechapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov