Mám na vás menšiu prosbu... Nemohli by ste mi poradiť... ako by som mohla zbaliť bývalého spolužiaka, ktorý je mojím kamošom, nestretávame sa veľmi často, ale vychádzame spolu dobre... máme svoje čísla, tak občas si aj brnkneme... ale to aj len prezvoním
Podľa mňa ak na Teba neletí doteraz tak už ho asi nezbalíš. Pohľadná 17tka môže mať zvyčajne každého, na koho si ukáže... Samozrejme ak má niečo v hlave a ovláda základné princípy.
Skus sa s nim viac stretavat,dozvediet sa o nom co najviac,jeho nazory,postoje na zivot a potom ak by si myslela,ze to mozte skusit tak dotoho chod. Ale nechaj tomu cas,spoznajte sa a potom neico ries.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Skus sa s nim viac stretavat,dozvediet sa o nom co najviac,jeho nazory,postoje na zivot a potom ak by si myslela,ze to mozte skusit tak dotoho chod. Ale nechaj tomu cas,spoznajte sa a potom neico ries.