Viem, že si teraz o mne budete myslieť, že som blbá, ale chodím na osemročné gymnázium a z matiky som totálne tupá. V ten týždeň som veľa chýbala a práve keď som došla do školy sme písali písomku z matematiky...absolútne nič som nevedela. N
ja si tiez myslym,ze poveat pravdu je najlepsie...ale nebolo by od veci kebyze este pred tym nez mam dojde domov umyjes riad alebo upraces a tak mnoo jednoducho povedane sa privtierkas trochu...
Pravda kruta, ale dobra. Povedz to mamine na rovinnu, mozno bude trochu kriku, mozno aj facka padne, ale rozhodne lepsie, ako zo seba robit blbca a o "nicom" nevediet. Kedze si chybala, mohla by to pochopit.
Inak, a co ospravedlnit sa profakovi, ze si chybala a si z toho absolutne duta? Mohol ti pisomku prelozit a mala by si cas dobehnut ucivo.
fuha sak normalne povedz:"mamíííí dostala som šajbu z matiky, ale viéééš som chýbala a zrazu nám dala písomku...tak ale ja si to opravíím" ... ja to takto vzdy vravim (ak to vobec vravim) a normalne...som este v zivote nemala zaracha kvoli znamkam nech boli akekolvek...
ale inac tvoja mama ked je ucitelka, tak by mohla vediet, ze ta 5ka nic neznamena...a vsak kto niekedy nedostal nejaku 5ku? vsak to sa stava, nemoze byt clovek stale super pripraveny...a mas 12, takze aj kebyze mas na vysvedcku same 4ky, tak to vobec nevadi, lebo toto vysvedcenie nepojde ani nikam na vysku, a tak...ale ja som mal 3jky a 4ky v poslednych rokoch na gympli, a nijak mi to neuskodilo a som v pohode na vyske...sice ktovie dokedy, lebo lajdak som ostal stale, ale predsa...hlavne stredne a specialne gympel su strasne nezmyselne v tom, ze tam ide hlavne o to, aby sa clovek dokazal naspamat naucit co najviac uciva a znamky mas de facto za to, ako sa dokazes nieco naspamat naucit...a toto som si uvedomoval, a aj preto som to mal v pici, ake mam znamky a neucil som sa, lebo by nemalo ziadny zmysel sa nieco nadrvit naspamat, lebo aj tak by som to zabudol...vlastne zo strednej pomaly nic neviem...teraz na vyske je to viac v pohode, u nas na filozofii sa skor kladie doraz na nejaku tu tvorivost cloveka, a tak...aj ked na skusky sa ucit treba, ale prave to je moj problem, ze ja sa neviem donutit sa ucit...ale to nejak moc neriesim, lebo by som stale zil s pocitom, ze ma z vysky vyrazia...co by zas az taka tragedia nebola, dal by som prihlasku znova, ale asi by ma to aj trocha mrzelo, lebo so skolou som spokojny...ok, moc sa rozkecavam...hlavne netreba riesit moc znamky...a ak ti mam poradit, tak ja som mal v tvojom veku tiez velmi prisnu mamu na znamky, ale som ju casom prinutil si zvyknut na to, ze uz nosim horsie znamky zo skoly, a ked si na to zvykla, tak som mal zrazu pocit uplnej slobody a zo skoly som nemal ziadne stresy, v tomto vyzname som ju mal v pici hlavne aby som nejak doklepal rocnik, a to sa mi podarilo vzdy...a aj kebyze som sa ucil na same jednotky, aj tak skoncim na tej skole, kde som teraz, takze efekt to malo taky isty, akurat som nemusel zabijat svoj cas ucenim sa a stresovanim...
Omg moji rodičia ked su narodičku tak sa smeju z mojích poznámok a známky kym neprepadám je dobre...mama povie je tvoj život...sice mam len zléznamky z amtiky ostatné 1 2 3 takže je to good ale ta 5 sa semtam vlluudííí a ked sa mam pita čo bolo v škole poviem že nič XD čojej budem hovorit o nejakej primitivnej 5 z matiky...XD alebo poznámku že žiak sa neunosne smeje a na jeho smiechu sa smeju ostatný žiaci XD no ma ťa to baviť XD
lol. v prvom rade ty musis mat doma dobry teror a brat mamu ako riadnu autoritu, ked mas dovod rozmyslat nad takymito vecami mne to pride dost absurdne. to bude asi tym, ze si decko. nic si z toho nerob, lebo problemy ti nejaka matika teraz nespravi, ale ten tvoj strach o par rokov neskor
ja mám tieto isté problémy...a oco matiku učí ale ja to proste mame nedokážem povedať, načo ju budem 2x hnevať, keď mi stačí že sa nahnevá po rodičku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Inak, a co ospravedlnit sa profakovi, ze si chybala a si z toho absolutne duta? Mohol ti pisomku prelozit a mala by si cas dobehnut ucivo.
A podľa možností čím skôr, lebo tie obavy, čo bude, ked jej to povieš sú možno horšie ako bude mamina reakcia.
ale radim ti, ze ked bude mat dobru naladu, vysvetli jej vsetko, ze ako to bolo...a nebude sa hnevat...
popripade skus nejake doucko