Chapem ta, mne sa stalo to iste....ale v mojom pripade to bole veelmi jednoduche. Aj on ma chcel spat, takzesme sli aj s nim a s babami sa kamsi kupat, noo a ked sme sa vracali spat uz bola ruka v ruke...zisti ci ta este chce, ak hej, daj mu najavo, ze aj ty jeho, ak nie, tak smola...
MOJA AJ JA SOM MALA TAKY PROBLEM NEROOB MU TOTO ....bud normaka jo?ako kamosi a opytajs a ho ze co ku tebe citi ....a podla toho a ze ta to mrzy co sa stalo ze ci yb to stebou ete raz neskusil
on ma chcel s5.on mi odpustil lebo sme kamosi normalne sa spolu bavime jak keby sa nic nestalo.chcel ma spet ale ja som mala vtedy niekoho a poto on si nasiel babu a tak... teraz sme obaja volny a ja si s nim cem zacat pozval ma na jeho zapas tak uvidim.
najprv si musis uvedomit co chces...toto nieje dobre, ale aj to sa stava.. Mimusik ma pravdu...normalne sa ho to opytaj..nemozes nic stratit..ked povie nie, pohodka zivot predsa ide dalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
znova k teme-ak ta chce tak je to v poho ale ja by soms tebou uz urcite nechodila po takej volovine...