...ale je to pre vas ktori radi davate poznamky o tom ake trapne fora tu ludia uverejnuju...tak si urcite pozrite nasledujucu stranku: » suez.boo.sk/jeeeeb... tam uwidite ozajstne trapne fora.....no wlstne iba problemy deciek... ale zabawa zarucena
mnoo toto emo na konci a miky mora su ppc aale toto ze : Chcem zomriet boze preco sa ja nemozem kamaratit s rapermi ako nooo a preco nechodim s nikym??????????????? fakt uz nechcem zit nemaam na to dvovod
takze nie som tehotna? akoze mladez, kam to s vami speje?? ja som v 13tich uvazovala, ake morca si mam kupit, nie o tom, ci som tehotna.. omg, krasna buducnost nas caka...
to su problemy prepana som sa dobre nasmiala..to co za generacia nam tu rastie..ta emacka na konci je ale najlepsia. ale vazne to co je za bordel, tak 14 rocna ma frajera ktory sa oziera..ja uz len oci otvaram nad tymto
A toto nikoho nezaujalo? Je to sice na smiech cez slzy, ale fakt interesting.
Citujem: Kala (14)-
"Co mam robit ked sa nudim? wecinou som na nete alebo sa hram na mobile mam aj skrecka aj korytnacku ked som na nete je to v poho matka o mne ani newi ale ked musim odtial prec ja newem co od nudy robit zacnem sa hrat na mobile no ten sa mi coskoro vybije lebooo ja si tam furt pustam pejky atd. atd. ani fotit nemozem bo ja som ho od jedu smarila o zem a secko som tym dojebala matka neni doma tak zacnem robit skreckowi zleee zacnem ho budit ked spi do zelwy hadzem selijake weci co mam poruke ( okrem mobiluuu) a ja newem ja to potom aj lutujem ale fakt ja ked sa nudim tak ja nwm co robim..chodim aj weeen to ano ale ked som neni wenku ani na nete tak fakt to sa neda kazdy mi nadawa ze co zas robim ze ked sa nudim nech si idem citat knihu ale mna to nebawi aj tak ich mam secky poprecituwane v telke wecne nic neni kredit vecinou nemam lebo setko minem a na najhorse casy potom nic nezostane a zdy sa potom musim nervozne prechadzat po byte a robit zle alebo nejako provokowat bozeee pls to sa uz neda vydrzaat ale nehovorte ze nech sa na neco prihlasim lebo ja mam najraci komp moj mobil penaze zabawu kamosow, kamosky a litani po wenku, ine ma nebawi! lenze zase stale wenku nemozem byt bo sa aj ucit musim nekedy nikto wen nejde aaaa mno bozeee.."
Tak tejto holke fakt nezavidim hladanie jej zmyslu života. To bude ozaj tazke.
Cafkoo no ja by som hrozne chcela mat znamosti ako poznat vela ludi aj mediach ako aj spevakov raperov a tiez byt dvolezita ako v takych vybavovackach a tiez vediet vzdy a vsetko vybavit a mat ludi ktori stoja za mnou a proste co mam robit?????????
Cawteee...dnes mam uuuuzasnu naladicku stastny je moj dnik dneskajsi konecne som dostala kramy taze nejsom tehotnaaaa supaaaaaa teda aspon dufam ..14rocna :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
co dodat nehorazne tupe dievcata
a toto ma zabilo :
Cawteee...dnes mam uuuuzasnu naladicku stastny je moj dnik dneskajsi konecne som dostala kramy taze nejsom tehotnaaaa supaaaaaa teda aspon dufam
ty kokos holka nema dowod zit ....
Ale občas je to fakt na zaplakanie. Sakra...dúfam, že moje deti tak neskončia
toto mi dnes napisal jedna 15-stka
Citujem: Kala (14)-
"Co mam robit ked sa nudim? wecinou som na nete alebo sa hram na mobile mam aj skrecka aj korytnacku ked som na nete je to v poho matka o mne ani newi ale ked musim odtial prec ja newem co od nudy robit zacnem sa hrat na mobile no ten sa mi coskoro vybije lebooo ja si tam furt pustam pejky atd. atd. ani fotit nemozem bo ja som ho od jedu smarila o zem a secko som tym dojebala matka neni doma tak zacnem robit skreckowi zleee zacnem ho budit ked spi do zelwy hadzem selijake weci co mam poruke ( okrem mobiluuu) a ja newem ja to potom aj lutujem ale fakt ja ked sa nudim tak ja nwm co robim..chodim aj weeen to ano ale ked som neni wenku ani na nete tak fakt to sa neda kazdy mi nadawa ze co zas robim ze ked sa nudim nech si idem citat knihu ale mna to nebawi aj tak ich mam secky poprecituwane v telke wecne nic neni kredit vecinou nemam lebo setko minem a na najhorse casy potom nic nezostane a zdy sa potom musim nervozne prechadzat po byte a robit zle alebo nejako provokowat bozeee pls to sa uz neda vydrzaat ale nehovorte ze nech sa na neco prihlasim lebo ja mam najraci komp moj mobil penaze zabawu kamosow, kamosky a litani po wenku, ine ma nebawi! lenze zase stale wenku nemozem byt bo sa aj ucit musim nekedy nikto wen nejde aaaa mno bozeee.."
Tak tejto holke fakt nezavidim hladanie jej zmyslu života. To bude ozaj tazke.
Cafkoo no ja by som hrozne chcela mat znamosti ako poznat vela ludi aj mediach ako aj spevakov raperov a tiez byt dvolezita ako v takych vybavovackach a tiez vediet vzdy a vsetko vybavit a mat ludi ktori stoja za mnou a proste co mam robit?????????
brutalna pi*a
: rehooooot... :
ach uz asi nezaspim
:
:
: :
: :
:
:
:
:
..ci mam radsej plakat? a potom z 14rocne deti su normalne smiley: ach ja nemozem