mam chalana ale neviem ci s nim mam chodit aj nadalej.....byvame dost daleko od seba-vajnory-dubravka(BA).....stretavame sa asi 3 krat do tyzdna,chodime do parku ale je to take divne-ked pride dame si pusu ale ked sme uz vonku sale hovori len o jeho kamar
to je vazne vztah na dialku ...hmm dievca..sak mu o tom povedz...a ked nemas na to povedat to, tak mu to napise niekde na nete...alebo si pred stretnutim rozmysli o com mu povies...
ono sa to takto neoplatí mala som taký vztah.. nieste si tak blízky akoby ste si mali... daj tomu jednu šancu že pojdete sa niekam zabaviť troška si vypiť ako to bude vyzerať potom.. vtedy to možno nebude tak naumelo.. alebo sa stretávajte v partii, nie sami..
vajnory- dubravka? kks ja mám Žilina- Fiľakovo a to rátam najbližšie veľké mesto tak je to takých 230km .. to aby som začala rozmýšľať o rozchode? :/ / a to keď som mala 14 som mala vzťah na 30km ďaleko/
no a k veci.. ak sa s ním vážne tak nudíš tak to nenúť ten vzťah.. ak v tom vidíš aspoň malinkú nádej tak začnite rozprávať rozprávať o sebe.. záľubách, názoroch a pod.
@badcoree pozri, aj ja som uz mal "frajerku" ked som mal 14... ale to bolo proste len o tom, ze sme sa drzali za rucicky, a prechadzali sa, a kecali o nicom... a ty pises, ze sa ti nepaci, ze si date pusu, a on keca o kamosoch... ved hovoris, ze spolu chodite, tak najprv by si sa s nim mala porozpravat, a nie tu na birdz prosit o radu. Ked budes starsia, tak uvidis, co to znamena s niekym chodit, a ze ide o doveru, a o porozumenie, a ak sa naskytne problem, tak ho mas riesit v prvom rade s partnerom, a nie s niekym na birdzi...
a k tomu, ze stale hovori o neakych zazitkoch... pochop, on je chalan, tak sa chce "pochvalit" co vsetko uz stihol s kamosmi podpalit, ukradnut, vypit, a podobne...
Mne to pride ze sa na to vsetko pozeras prilis povrchne... och, coho som sa to dozil ked sa pyta baba na fore ze ci sa ma rozist s chlapom kvoli tomu ze s nim nie je schopna komunikovat?
A co mu das ako dovod? "Prepac, ale ludia z birdzu mi povedali ze sa s tebou uz nemam stretavat?" to je dost chore
jeeežiš, no fakt ďaleko bývate od seba, do kelu. to tuším musíš aj na električku nasadnúť čo? chúďa. asi by si ho mala nechať, lebo precestuješ aj gate.
ale vážne ak hovorí len o kamarátoch, musíš mu to povedať, my chlapi na to neprídeme sami od seba.
@badcoree ..vis co..ja mam vcil neco take podobne..zacni rikat o svojich problemoch..ze ta to sere ze nic inaci nema v hube len kamaradu furt.. inac sa budes trapit..nam to pomohlo drzim palec
asi nemas dobry pojem o dialke... .....asi kazdy pozna nejaky pripad, kde sa anozaj hovori o dialke...napr.500km
povedala si mu uz, ze ta to velmi nezaujima??...ci mlcis, lebo ked mlcis, tak bud rada, ze on keca.....a no nwm, chce len, aby si ho spoznala...a podla toho, ze ake ma vztahy s kamosmi, tak mozes zistit aky je....nwm co sa stazujes...
ani ja neriesim nas(myslim mna a dievca, s ktorym som vonku)...tak skusim sa opytat, ci jej to vadi... a otazka..co myslis pod tym " .je mi to dost luto lebo vobec nas neriesi."
@44@45@47 nehovorim ze teraz urobim anketu,zratam hlasy a ked mi vyde ze sa s nim mam rozist urobim to.....to je blbost.....a nespominam tu vlastne ani nic o rozchode len sa pytam jak by ste reagovali vy!tak nemusite vsetko prekrucovat,hadat sa a hovorit mi za som decko!
dost blbe nato ze byvate daleko(nepovedala by som ze je to daleko ale ok dajme tomu odseba a i ked ste spolu tak stoho nic nemas len novinky o jeho kamosoch.by ste sa praveze mali tesit ze ste konecne spolu nie ?mu to rovno povec ze co ti natom vadi a uvidis co spravi ak sa nastve tak aspon vidis ze ti zato nestoji
to nieste od seba tak daleko..stale je to to istee mesto kebyze on je z kosic a ty z blavy nepoviem nic..ale ved ste v tom istom meste!to nieje dovod na rozchod!
@mm47 ona by ju ale nudila, lebo zase by rozpravala iba krutafunebracka... sice nie o kamosoch, ale o pohlavnych chorobach, a ake to je strasne mat sex pred svatbou, a podobne...
Vajnory a Dubravka . . . chyba bude v spolocnom traveni casu . . . spolocne zaujmy, zazitky . . . nic? Potom je jasan, ze si pokecate asi ako stalagmit a stalaktit
@badcoree keďže neviem ako ďaleko je Dúbravka od Vajnorov, aj keď ako som prečítala zas tak ďaleko to nie je a vídate sa 3x do týždna, čo je celkom dobré, v tom nevidím problém..tak by som ti asi poradila aby ste zmenili miesto stretávok, chodte sa spolu korčulovať, trebárs, alebo bicyklovať, možností je mnoho a keď budete mať nejaké spoločné činnosti tak sa budete vedieť aj lepšie rozprávať..alebo mu navrhni aby ťa teda zoznámil s kamošmi ked tak o nich stále rozpráva, alebo mu začni rozprávať aj ty o svojich kamarátkach Držím palce teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
keď ho ľúbiš, nie je čo riešiť. Keď nie, tak by si mala vedieť, čo robiť.
Navrhni ty niečo iné ako park a začni rozprávať ty...
Bývame od seba 130 km a vidíme sa raz za mesiac.
Nájdite si spoločnú tému/záľubu..
koľko má rokov?
Pol roka hej,ale...mesiac je mesiac a je to príšerne málo a čakám že sa niečo poserie..
no a k veci.. ak sa s ním vážne tak nudíš tak to nenúť ten vzťah.. ak v tom vidíš aspoň malinkú nádej tak začnite rozprávať rozprávať o sebe.. záľubách, názoroch a pod.
Mne to pride ze sa na to vsetko pozeras prilis povrchne... och, coho som sa to dozil ked sa pyta baba na fore ze ci sa ma rozist s chlapom kvoli tomu ze s nim nie je schopna komunikovat?
A co mu das ako dovod? "Prepac, ale ludia z birdzu mi povedali ze sa s tebou uz nemam stretavat?" to je dost chore
ale vážne ak hovorí len o kamarátoch, musíš mu to povedať, my chlapi na to neprídeme sami od seba.
povedala si mu uz, ze ta to velmi nezaujima??...ci mlcis, lebo ked mlcis, tak bud rada, ze on keca.....a no nwm, chce len, aby si ho spoznala...a podla toho, ze ake ma vztahy s kamosmi, tak mozes zistit aky je....nwm co sa stazujes...
ani ja neriesim nas(myslim mna a dievca, s ktorym som vonku)...tak skusim sa opytat, ci jej to vadi... a otazka..co myslis pod tym " .je mi to dost luto lebo vobec nas neriesi."
A že ďaleko... asi tak ďaleko ako ja do chladničky, keď sa mi nechce zdvihnúť po večeru...
Kukaj ako stojim!
A ja ako vysim!
Ale ja rychlejsie rastiem...
No a co, na to aby si ma dobehol by si potreboval 1000000 rokov...
No ved pockaj...