čaute ,chodim často von sám s jednu babu,stále sa máme o čom rozpravat ,smejeme sa často atd... a naposledy ked sme boli vonku stále sa ma vypytovala že aké dievča sa mi páči chcela to zistit nech sa deje čo chce a ked som jej povedal že sa mi ona páč
neviem,ved my sa spolu o všetko rozpravame,aj na internete si stale pišeme,a minulý týžden som bol u nej na návštevu lebo sa nudila tak sme boli u nej a sme sa rozpravali, bol som u nej približne 10 - 11 hodin pol dna teda a často ona začína témy o prvej puse a o tom že chcela by frajera ,že hu nikto nechce atd..-.
@flussica No to je skvelé. Stalo sa mi niečo podobné, síce nie v takom vážnom zmysle. V prekvapenej neistote som nechávaný už niekoľko rokov. To nie je také hrozné - ale v tomto prípade? Chudák chalan sa teda riadne natrápi...
Najhoršie je, že človek sa nemôže priamo spýtať a ani nič konkrétne spraviť, lebo by to buď bolo zlé alebo stále rovnako neefektívne.
Keď som sa pýtal jednej kamarátky, čo týmto správaním dievčatá sledujú, povedala mi, že nič, že len tak skúšajú.
No ďakujem pekne, ale mne asi naozaj niečo podstatné v živote uniká.
@radler474 No keď ona stále začínala tieto temy to asiže znamená že máš niečo spraviť, lebo ona sa pravdepdoobne príliš hanbí na to aby urobila prvý krok .
@radler474 tak to ste sa potom dosť zasekli, keď ani jeden neurobí prvý krok
@creeson .. ono je ťažké vziať iniciatívu do vlastných rúk keď by to mal byť prvý vzťah .. keď by to malo byť už druhýkrát alebo tak, tak v pohode možno je to divná logika ale proste keď má niekto viac skúseností prečo neprevezme on tú iniciatívu
sak hybaj za nou, daj jej pusu a uvidis...ked ti vylepi, vies na com si ak ostane nehybna alebo bude spolupracovat, tak jej daj dalsiu dlhsiu pusu.. vybaveneee
@creeson ja som ešte nikoho nemala, čiže som dosť taká, že skôr čakám na to čo urobí niekto iný .. ale zas ako je to tu v tomto prípade (fóre) keby mi niekto povedal, že sa mu páčim asi by som tej osobe povedala, že aj on mne aby vedel, že je to obojstranné ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
už len malý krok a podla mna budete spolu
"Povedz mi presne, priamo a konkrétne, aké dievča sa Ti páči" (rozumej "či sa Ti páčim.") Urobíš to a ona Ťa teraz nechá v takomto trápení a neistote.
Alebo pre Teba chystá nejaké prekvapenie. V tom prípade by to bolo fajn.
Máš ju chlape, mááááš
Však jej povedz že jedného frajera už má
Najhoršie je, že človek sa nemôže priamo spýtať a ani nič konkrétne spraviť, lebo by to buď bolo zlé alebo stále rovnako neefektívne.
Keď som sa pýtal jednej kamarátky, čo týmto správaním dievčatá sledujú, povedala mi, že nič, že len tak skúšajú.
No ďakujem pekne, ale mne asi naozaj niečo podstatné v živote uniká.
Idem si radšej pustiť niečo depresívne...
When we can pass over into the other
A world, pure and silent through death
This empty space extending on all sides
A true above, a true below
^.^
O to však nejde - Ty už si jej predsa povedal, že sa Ti páči, takže si sa prekonal a krok si spravil. Čo by ešte chcela?
Neviem, skús jej to asi povedať ešte raz. Ak to nepôjde, môžeš skúsiť nejakú idiotskú taktiku, ako napr. tváriť sa, že ju ignoruješ a tak.
@creeson .. ono je ťažké vziať iniciatívu do vlastných rúk keď by to mal byť prvý vzťah .. keď by to malo byť už druhýkrát alebo tak, tak v pohode možno je to divná logika ale proste keď má niekto viac skúseností prečo neprevezme on tú iniciatívu