strasne sa mi paci jeden chalan ale on ma babu (je to moja spoluziacka) no on mi povedal ze to nema pre nich zmysel lebo sa kku sebe zevraj nehodia! mam mu povedat ze ho lubim alebo mam byt radsej ticho???????????? pls poradte!
tak nac je s nou ked to nema zmysel? najprv by sa s nou mal rozist ale sak kludne mu povedz....ved nic nestratis, ak ju ma rad ostane s nou ak nie tak mozno sa da do kopy s tebou...ale rataj s tym ze to iste co spravi jej kvoli tebe moze aj tebe spravit kvoli inej...
podla toho ako sa k tebe on chova..ked ta neignoruje a bavi sa s tebou tak ano a ked si ta vobec nevsima tak mu to racej nehovor..ale ked ces tak to mozes skusit
23. mno vies ja som sa donho nebuchla nasilu ja za to nemozem a tak ked ze vy ste starsi a skusenejsi cakala som ze mi pomozete a ne ze si budes zomna robit srandu
tak ja pevne verim ze Mary dostala svoju odpoved a tymto mozeme uzatvorit dalsiu diskusiu kde sa rozoberalo opat nieco ine ako sa malo.... ak vas to bavi tak sa hadajte dalej.... celkom dobre citanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
to by bolo akoze lepsie keby sme vsetci nazoru ze su svine atd..??!
"laska" si nevybera..
mno sak prave o to ide
35. jj sak nuda