Minule ked som bol so svojou kamoskou a mali sme trocha vypite tak mi povedala ze sa asi do mna zamilovala. Ale neviem ci to myslela vazne. No ved mala vypite ked mi to povedala. Mam sa s nou o tom porozpravat alebo to mam nechat tak?
j suhlasim s foxhoud, ja sa viem tiez vtedy dobre vykecat :_DD, ale sak da sa to vyriesit tak ze ked budes s nou tak len tak z flipu hod "ta co este ma milujes" s usmevom a ked povie ze nei tak to bude len ako flip a ked zvaznie atd.. tak sa o tom mozete porozpravat :_D
Fuuha, podla mna pripity clovek povie castokrat nieco na co by sa mozno v triezvom stave neodhodlal. Ak ti to povedala tak si myslim ze nieco pravdy na tom bude. Ale ty ju predsa musis poznat a vediet odhadnut... A to rozpravanie sa s nou o tom... to asi zavisi od toho ci ty to chces riesit dalej, alebo to len nechat tak...
No aj mne raz takto jedna kamoska povedala nejako som tomu nechcel verit lebo to bolo dievca ktore sa mi pacilo volakedy a bola fakt, ze jedna z tych krasnych a nejako som tomu ani nevenoval pozornost a ked vytriezvela neviem ci si to nepamatala alebo mlcala a tak sme sa k tomu nikdy nevratili mozno som spravil chybu a mozno ani nie
Opiiti ludia vzdy hovoria pravdu Ale.... vzdy sa to da zvalit na alkohol keby nieco neklaplo To je taky nepisany zakon ze ""moc"" alkoholu sa nespochybnuje tvoja kamaratka ide na vec velmi takticky Ale..... stale to moze byt aj vtip a vtip nie je pravda ani klamstvo.... vtip je proste vtip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked ti na nej zalezi a chces s nou nieco viac, tak sa o tom porozpravaj..a ak nie... tak to neries
Ja ked mám vypité, tak hovorím pravdu, ale s tým, že ju príšerne nafúknem a zveličím
Ale vtip rozoznas tak ze ma pointu