Ahojte,mám potkany už cca 2,5 roka ale posledných pár dní sa správajú veľmi divne. Vždy spolu spinkali,umývali sa a sem tam sa aj bili,keď sa jednalo o jedlo a pod. No teraz už spolu ani nespia a stále,ale stále sa mlátia,bojím sa,že si už nejako ubížia..
pokial prestanú vtedy ked je jeden z nich na lopatkách tak je to v poriadku. vážne ublížiť by si nemali lebo to potkany vrámci svojej "svorky" nerobia.
@miaja no jeden ja na lopatkách potom sa cvhíľu na seba pozerajú ako trúby a sú ticho ani sa nehýbu a potom keď sa ten na lopatkách troška pohne tak zasa sa mlátia
@iwushica tak ja čo som mala dvoch samčekov, oni sa tiež zvykli takto biť. ale ono šlo vždy len o to že aby si dokázali svoju silu. ten čo ostal na lopatkach prehral. lenže zjavne ten tvoj si nechce prehru priznať a tak sa snaží bojovať dalej ale ako vravím, oni si neublížia nejako vážnejšie podľa mňa problém bude až vtedy ak uvidiš že sa biju do krvi. ale kým len takto zápasa a porovnavaju si sily tak to nič nie je
Keď som mala dve samice,a boli už staršie,tak okolo 2 rokov mohli mať,tak sa tiež trochu zmenili,prestali sa akoby o seba zaujímať,každá mala svoje územie,a tam bola a tú druhú si nevšímala..To sa dialo tesne predtým ako mi jedna začala tak viac chradnúť,chudnúť,menej prijímala potravu,no bolo to na nej vidieť že už má svoj vek,bola aj staršia, a vtedy tá druhá začala byť trochu agresívnejšia na ňu,potom už úplne útočila,tak som ich musela oddeliť a už som ich nedala spolu. A keď som mala dvoch samcov,z toho jeden bol kastrát,tak boli ako dve lepidlá,čistá láska,bili sa len na oko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Musíš ich oddeliť od seba.