@fitoo ja počúvam mainly dnb a o tom nie je ani jeden z tých fesťákov..veď ona sú určite úplne skvelé, veď tam ide o atmosféru, takže je nepodstatné čo počúvam
@michalka1 tak ako pozerám na stranku "rfp" uz je potvrdená učasť Skrillex, Example, dá sa povedať že aj Enter Shikari, Dreadzone, takže určite si aj zahopsáš na tanečnejšiu muziku
rozhodne Pohoda, RfP je veľmi zle zorganizovaný festival. nikdy viac tam nejdem.
ale u mňa tento rok vyhráva Colours Of Ostrava, lebo BJOOOOOOOOOOOOOOOOOOORK!!! A Bobby McFerrin. síce som ho už videla, ale na jeho koncerty by som chodila každý deň.
síce aj na Pohodu by som veľmi veľmi chcela tento rok, ale musím sa rozhodnúť kvôli financiám...
@shit rock for people je veľmi mainstreamový festival. proste rockpopová hudba po väčšinou. si pozri program a potom hodnoť, či ide o "škriekanie", ako to ty nazývaš. skôr tam bývajú nehorázne popáriny a sem tam sa medzi tou vatou nájde niečo dobré.
@michalka1@7 na Pohode už bolo dosť dobrých dnb mien, napríklad Andy C, High Contrast, Dirtyphonics, Ed Rush, Optical, DJ Marky..atď. Na RfP si moc dramáču neužiješ. Obehni radšej slovenský aj český LIR a rakúsky UAF a máš to
@chevro aale na let it roll idem určite, lístoček mám už odkedy začal predpredaj aj na hospitality
tu nejde o dramáč, toho si mám kde užiť, skôr ide o tú festivalovú atmosféru okrem lirka som minulý rok bola aj na Grape, a fuuu...to bolo jednoducho dokonalé
prečo je to na rfp horšie a horšie? (je tam skrillex čo je celkom fajn a plus sú tam Kooks, irie revoltes..)
@chevro mne v tejto dobe už príde komerčné všetko ale tak ak je to horšie len kvôli tomu line upu tak to mi nejak nevadí myslela som skôr nejakú zlú organizáciu alebo tak že či tam nie je..
ja som bol na RFP 2011 a bol to najlepsi festak!!! vzdy je tam co robit... ked uz neni co pocuvat je tam vela alternativnej zabavy... vela stankou kde sa da zabavit a bezplatne takze sa tam oplati!!! perfektne kapely kazdeho stylu od elektronickej hudby po tvrdsie styly... tiez sa rozhodujem medzi pohodou...pockam si na dalsich interpretov a uvidim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale u mňa tento rok vyhráva Colours Of Ostrava, lebo BJOOOOOOOOOOOOOOOOOOORK!!! A Bobby McFerrin. síce som ho už videla, ale na jeho koncerty by som chodila každý deň.
síce aj na Pohodu by som veľmi veľmi chcela tento rok, ale musím sa rozhodnúť kvôli financiám...
lebo priatelia s podobnou hudubnou frekvenciou budú indisponovaný.......
Pohoda +yann tiersen
ja by som sa asi rozdvojil
RfP bol fajn, ale mám pocit, že každým rokom je to horšie a horšie, vôbec by ma neprekvapilo keby zajtra ohlásili že tam bude Britney Spears.
V tom termíne je ináč napríklad Srbský Exit, alebo Poľský Open'er, tie sú už trošku lepšie.
tu nejde o dramáč, toho si mám kde užiť, skôr ide o tú festivalovú atmosféru okrem lirka som minulý rok bola aj na Grape, a fuuu...to bolo jednoducho dokonalé
prečo je to na rfp horšie a horšie? (je tam skrillex čo je celkom fajn a plus sú tam Kooks, irie revoltes..)
mňa hej prídu Guns and Roses