Ahojte! Mám problém s vybratím VŠ. Chcela by som sa vás opýtať, či máte niekto skúsenosti s odborom: Služby leteckej dopravy v cestovnom ruchu. Veľmi ma bavia veci ohľadom cestovného ruchu, ale zároveň aj letectva. Budem vďačná za každú vašu pomoc
som na VŠ iba jeden semester, a vyberal som si podobne - veci čo ma bavia - vyzerá že tento semester bude posledný lebo to, čoho sa ten odbor týka sme nemali
to som nepovedal - je to na tebe, ale príde mi ten odbor taký ... zvláštny - síce budeš mať uplatnenie aj v cestovnom ruchu aj v leteckej doprave ale každý kto bude mať len cestovný ruch tak sa doň dostane ľahšie, príde mi to tak, že súkromná škola vytvorila nový odbor "zmutovaním" dvoch iných odborov
@dea0707 Ja som sa zaujimala 2 roky dozadu o odbory spojene s letectvom a myslim, ze na Slovensku je to len v Ziline a Kosiciach (mozno aj BA?), ale to uz je vyslovene technika, respektive rovno pilotovanie
Ak chces skor nieco ekonomicke, pozri na Ekonomickej v BA odbor podnikanie v sluzbach a cestovnom ruchu, na tom mam kamaratku a sice to ma tiez podla mna hroznu uroven ked porovnam so svojou skolou, ale je to celkom sympaticky odbor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak chces skor nieco ekonomicke, pozri na Ekonomickej v BA odbor podnikanie v sluzbach a cestovnom ruchu, na tom mam kamaratku a sice to ma tiez podla mna hroznu uroven ked porovnam so svojou skolou, ale je to celkom sympaticky odbor