ahojte ja mam taky problem .chcem sa vas opytat co by ste robili na mojom mieste .S mojim chalanom som uz rok aj 3 mesiace,pekny vztah az teras ku konci sa somnou nieco deje zacal sa mi pacit moj spoluziak ,kedze som prestupila na inu skolu je pre
@amelia13 prečo? poznám kopu ľudí čo boli spolužiaci a chodili spolu aj niekoľko rokov, po ukončení školy a tak, sú spolu doteraz.. keby sa všetci riadili tvojou radou, tak by kopa detí nebola na svete
a ty svojho frajera neľúbiš, keby si ľúbila, tak by si to nerobila a nemala by si ani potrebu rozhodovať sa či s ním chceš byť, alebo nie..
V prvom rade vytriezvi lebo som hodinu lúštil. A mám pre teba vcelku logické riešenie. Povedz tomu čo si s ním o tom čo si robila, kým ste mali pauzu a čo odvtedy cítiš k tomu druhému
@h8u Áno, ale má 16. tým pádom 1. rok - 2. rok na strednej? Ja poznám neuveriteľne veľa deciek, ktorým potom to len liezlo na nervy, keďže je nutnosť sa s tou osobou stretávať každý deň.
@amelia13 jasné, môžu spolu byť týždeň, ale aj 10 rokov.. fakt sa mi to zdá byť najväčší nezmysel, povedať si "nebudeme spolu, lebo čo ak sa rozídeme" -.-
nepochopila som vetu: Jeden piatom sme boli 8 spoluziaci v bare bol tam aj on,opily sme sa a niejako sa podarilo ze sme sa vyk***li,vtedy som s mojim chalanom nechodila dali sme si 2tyzdnovu pauzu lebo sme sa pohadali ..... hlavne to za tými hviezdičkami mi nedopína / /, a prosím ťa, prečítaj si text pred tým, ako ho sem dáš.... a tiež som to dlho lúštila, podobne ako @jin15
ty si strašná piča, pojdebeš ho, sama nevieš čo chceš a ešte že aby sme si nechali trápne komentáre ( čo pre teba bude každý v ktorom ti niekto povie pravdu) pre seba.
TEBE JEBE !!!!
This generation of stupid young chics are doomed ! doooooomed !!!!
A čo je to to vyk***li?Ak si sa s ním vychrápala,tak to napíš rovno ale v tom prípade nečakaj radu.Ale u mňa si v tom prípade klesla na úroveň 16ročnej štetky.Ale je to len tvoja vec.
@lucka132 toto je vazne skoda reči ti nieco radit...dpc..tato generacia uplne skazena...kazdy sa kurvy boze moj...sa chod hanbit...ale dobre...moja rada znie...nechaj svojho chalana, zacni si stym spoluziakom...a vies co sa bude diat???karma ti to vrati trojnasobne...bo take baby jak si ty, si nic ine ani nezasluzia...
prosím vas mohli by ste mi pomoct v sutazi..tak isto sa do nej mozte zapojit i vy ..
NACITAJTE STRANKU..zobrazi sa vam tam notebook..a tam dole pod tým vianočným stromčekom je DAROVAŤ OZDOBU ..na to kliknite..veľmi mi tým pomôžete a budem vám moc vďačná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ty svojho frajera neľúbiš, keby si ľúbila, tak by si to nerobila a nemala by si ani potrebu rozhodovať sa či s ním chceš byť, alebo nie..
Len neznasam take typy ako ty
... Hneď
ty si strašná piča, pojdebeš ho, sama nevieš čo chceš a ešte že aby sme si nechali trápne komentáre ( čo pre teba bude každý v ktorom ti niekto povie pravdu) pre seba.
TEBE JEBE !!!!
This generation of stupid young chics are doomed ! doooooomed !!!!
@lucka123 - čo si chcela povedať tým "vyk***li"?
btw: stalo sa mi takmer to isté
A ak je človek schopný spraviť niečo raz,spraví to aj viac krát. Byť na mieste tvojho frajera,tak ťa pošlem už dávno k vode....
Rada pre teba: vyber si, buď utlmíš svoje city ku spolužiakovi( v 16 mám isté pochybnosti o tejto schopnosti),alebo sa rozídeš s frajerom...
a hej choď zo spolužiakom to bude o pol roka keď sa rozídete super atmosféra v triede
prosím vas mohli by ste mi pomoct v sutazi..tak isto sa do nej mozte zapojit i vy ..
NACITAJTE STRANKU..zobrazi sa vam tam notebook..a tam dole pod tým vianočným stromčekom je DAROVAŤ OZDOBU ..na to kliknite..veľmi mi tým pomôžete a budem vám moc vďačná...