Vždy keď mi behá po dvore nejaká mačka tak sa pes rozbehne naháňa ju až k plotu a potom tam brese ešte pol hodinu. Už som mu skusal dohovoriť ale on si proste robí čo chce. Existujú nejaké sedatíva pre psa po ktorých zaspí? Nielenže šikanuje chudata mačky
Mam pre teba riesenie! Daj ho mne ma to same vyhody:
1. Ty nebudes mat starosti so stekajucim psom cize sa konecne vyspis
2. Macky ti mozu nadalej behat po dvore a bez sikany!
3. Aj ty mozes behat po dvore a bez sikany
4. Ja sa potesim ze mam psika
5. U nas moze sikanovat macky kolko chce
6. Brechat moze tiez kolko chce lebo brechot mojich rodicov aj tak neprehlusi...
7. A dohovarat mu tu netreba lebo tu si tiez kazdy robi co chce..aspon zapadne
8. Vsetci budeme stastni az do smrti (happy)
@sianagirl245 ja by som ti ho dal ale mám ho rád a za druhé on je taký zlý že by si mi ho hneď vrátila staci 5 minút a on sa na teba buď vrhne alebo ta celú oblize a oslinta
@soy on sa nedá vycvičiť to už mnohí skúšali to on cvičí mňa
@omgporazima tak mačkám v tom nezabranim lebo oni vedia preskočiť plot. Má svoju vlastnú záhradnú izbu kde spáva v zime ma tam aj psiu postel ale tam ho teraz vlete nedávam nakoľko je tam ako v skleníku a určite mu neprospieva veľké teplo. Psi sa nepotia takže sa môžu lahko prehriať.
@omgporazima najlepšie by bolo nejak ho ukľudniť... ale ako? Už som mu skusal dať aj pivo do misky ale len ho onuchal a nechcel ho piť. Ja teraz dobre spím bo som si kúpil tabletky ale na druhý deň som potom ako keby ma prešiel parný valec a ešte aj vrčimvrrr na kazdeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1. Ty nebudes mat starosti so stekajucim psom cize sa konecne vyspis
2. Macky ti mozu nadalej behat po dvore a bez sikany!
3. Aj ty mozes behat po dvore a bez sikany
4. Ja sa potesim ze mam psika
5. U nas moze sikanovat macky kolko chce
6. Brechat moze tiez kolko chce lebo brechot mojich rodicov aj tak neprehlusi...
7. A dohovarat mu tu netreba lebo tu si tiez kazdy robi co chce..aspon zapadne
8. Vsetci budeme stastni az do smrti (happy)
@soy on sa nedá vycvičiť to už mnohí skúšali to on cvičí mňa
pobavilo