prosim poradte mi..chcem sa zaREGISTROVAT NA BLOG.SK,...urobila som vsetko podla pokynov,prislo mi na mail heslo ktore mam davat pri prihlasovani,ale to heslo je strasne dlhe a neda sa mi natukat do tej kolonky...pls co mam robit???ako ste sa tam registro
počuj normalne to skopiruješ,tam to potom prilepíš,to heslo potom zmeníš po registráciii,a najlepšie by bolo keby si ho uložila ak ti vyhodí kolonku či si to ma pamätaž aj pri dalšej navšteve,potom pojdeš do svojho konta a už len pišeš blogy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
V najblizsich tyzdnoch pribudne moznost menit si farby blogu, pozadie a mnohe funkcie...
Priklad: javascript: void(document.forms[0].elements[1].maxlength="225");
Toto zadas tam kde pises adresy stranok, das enter a mozes do "kolonky" pre heslo zadat az 255 znakov.
elements[1] znaci ze ide o druhu "kolonku", prva vacsinou byva uzivatelske meno, cize to by bolo elements[0]
Skus sa s tym pohrat, takto sa dali registrovat dlhe nicky na pokeci, uz je to osetrene na strane serveru..
Alebo mi posli heslo aj meno na tajnu spravu a ja ti to spravim.. ale pochybujem aj tak ze by to heslo bolo dlhsie nez by sa tam dalo napisat..
radsej nech ti to posle ako keby si jej to mal vysvetlovat
» www.piki.zh4a.sk/index.php/2007/...