Ahojte od septembra chodím na strednú,čakala som že si nájdem aspoň pár dobrých kamarátov.Ide o to že v škole sa bavia ale ja som vždy tá čo je ticho.Ale nechcem byť ticho tak sa snazim s nimi aj kus rozprávať,aj keď napríklad niečo vtipné poviem tak ma absolútne ignoruj,ale keď niekto iný tak nato aspoň reagujú nejako.Chodia do piizerky(s mojou najlepšou kamarátkou a spolužiačkou) absolútne ma nezavolaju aj keď mám proste taký istý rozvrh a voľne hodiny ako oni.Snazila som sa rozprávať aj so spolužiačkami tak proste mi povedali že už toľko nehuc,a keď nič nevravi tak nechcem zapadnúť ako siva myska.Robia si často aj zo mňa srandu a neviem ako nato vtipné zareagovať
Keď budeš takto uvažovať - ako ich zaujať, ako nie tak nezaujmeš nikoho a budeš na smiech. Pamätaj si - ľudia počúvajú a nasledujú toho kto má niečo čo oni, druhí to nevedia definovať ale chcú to tiež a idú za ním- napr. pokoj. Tj. v prvom rade nájdi samú seba a potom toto nebudeš musieť riešiť....Lebo budeš mať čo nik - samú seba, svoju vlastnú identitu.
Prvá vec, prečo nemôžeš získať pozornosť je tá, že ju vôbec chceš takto nasilu.
Možno si im nesadla, možno sa s tebou nemajú o čom baviť..
Nechci silou mocou zaujať všetkých, to sa ti nepodarí.
Napísala si "s najlepšou kamarátkou" to znamená, že nejakú máš, prečo chceš teda pozornosť aj od iných? Jeden pravý priateľ je viac než fejky
Nájdi si kamarátov v iných triedach, choď s nimi von, postupne sa pospájate aj so svojou triedou. Len mi nejde do hlavy, keď sa ti nepáči ich správanie, prečo sa s nimi tak veľmi chceš skamarátiť. Ja som zatiaľ nemala problém zapadnúť niekam. Ale ja som zas typ povahy, ze sa skamaratim aj s betónovým stlpom. Ale vždy to zatiaľ išlo tak prirodzene. A určite by som nehladala kamaratov v ľuďoch ktorých správanie mi vadí. Buď sama sebou.
Zrejme ľudia ktorých pozornosť si chceš získať sú pod tvoju úroveň. Ja som to pochopil po tom , čo som sa snažil zapadnúť medzi ľudi , ktorí mali iné záujmy , záľuby a ich správanie bolo odlišné od môjho. Po čase zisťujem že naozaj platí že vrana k vrane sadá a tak to je aj v mojom prípade. Začínam sa priateliť s ľudmi s rovnakými záujmami a s ktorými si mám čo povedať bez nejakeho vynaloženého úsilia sa s nimi spriateliť.
Na ZŠ som to mala podobne ako ty. Nasilu som sa chcela baviť s ľuďmi, ktorých som nemala skutočne ani rada len som nechcela byť sama. Ono toto nie je cesta, ale ako bolo spomenuté, čím viac sa budeš snažiť zapáčiť sa im a získať si ich, tým viac to nepôjde. Skôr buď sama sebou, obklop sa pár ľuďmi, ktorých máš rada a oni teba a buď len s nimi. Stačí, ak to bude jeden človek a máš vyhrate.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Možno si im nesadla, možno sa s tebou nemajú o čom baviť..
Nechci silou mocou zaujať všetkých, to sa ti nepodarí.
Napísala si "s najlepšou kamarátkou" to znamená, že nejakú máš, prečo chceš teda pozornosť aj od iných? Jeden pravý priateľ je viac než fejky
Na akú školu, odbor chodíš? Baví ťa škola? Aké máš záujmy?
Takže určite len vyčkaj