mal som zlý sen, ktorý ma vystršil a teraz som hore hoci zajtra mám nejaké povinnosti. ako to riešite, keď máte nepekný sen ktorý vás vystraší, ako potom zaspíte? :/
mne sa snívajú len kokotiny o tom, že mi niekto blízky zomrel a pri tom trpel, alebo rovno a svetových katastrofách, často v sne vidím ako Bratislavu zostrelí meteorit alebo atómovka a všetci blízky umrú, alebo mávam nočné mory a spánkové paralýzy a halucinácie v ktorých vidím v izbe strašné výjavy a v hlave mi hučí akoby strašne zlý dubstep a celé je to zlé. vlastne si nepamätám kedy sa mi snívalo niečo pozitívne, vždy sa len ráno zobudím a radujem sa, že to bol len sen a už je to preč. najnovšie sa mi začínajú snívať čudné sny o bývalej, a to fakt radšej chcem ľudí vidieť zomierať než nejako s ňou by v kontakte
no a ako to riešim? mám v piči proste a spím ďalej. nemávam nepekné sny ktoré ma vystrašia, mávam len nepekné sny ktoré ma pekne naserú
Ked idem spať tak mi je to úprimne jedno čo sa mi sníva , alebo či stolička vyzerá ako nejaký prízrak . To už bolo dávno čo som sa niečoho takého bál ....
@rossol ja mam take sny teraz skoro každý deň.... a riešim to tak že vždy zaspávam pri zapnutej lampičke, ktorú mám na nočnom stolíku... alebo som hore a pozerám filmy..... a pri nej občas zaspim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no a ako to riešim? mám v piči proste a spím ďalej. nemávam nepekné sny ktoré ma vystrašia, mávam len nepekné sny ktoré ma pekne naserú
a medovkový čaj.