prosim vas da sa nejako zabudnut na jednu osobu, konkretne chalana, ktoreho mam uz tri roky nonstop v hlave? neustale na neho myslim a nedokazem na neho zabudnut. aj na net chodim iba kvoli nemu.
@everhad ak máš naozaj 24 rokov, o čom pochybujem, tak by si si ho "obmotala okolo prsta" ale nemáš, tak ti poradím, že takých dokonalých ešte stretneš veľa ...
Zivot v podstate z globalneho hladiska nic neznamena..... jedneho dna ta trafi slak, ludia budu smutit a rokmi sa na teba zabudne. (na mna, na teba, na kazdeho)
Ak to aspon skusis, nemas co lutovat, ak to neskusis tak si do konca zivota (ktory mas len jeden) budes hovorit co keby co keby.....
Mne je jedno ak aj predom viem , co sa stane, ak niekoho lubim poviem mu to, lebo potom zaspavam s cistym svedomim......
včera som si v hospode vypočula jeden podobný príbeh čašníčky...
do tej hospody chodil stále jeden chlap, asi 3 roky- ona ho milovala, lenže on bol ženatý, mal 2 deti... tá čašníčka je dosť atraktívna, takže bola jeho milenkou..
hoci on ju nikdy nebral nijak zvláštne, len ako jeho milenku, včera nám oznámila jednu správu... ON sa rozvádza a chce byť s ňou.
Po 3 rokoch čo trpela, každý deň ho mala pred očami, tajne ho milovala, on s ňou len spával, nechcel sa rozviesť, nebral ju nijak zvláštne... Sa v ňom zrazu niečo zlomilo... bez toho, aby ho nútila.. nedávala to tak najavo, bola rada, že aspoň ,,nejak´´ ho má...
Možno to je výnimočná situácia a možno sa niekedy čakať oplatí... Nikto Ti na to nemože dať jednoznačný recept, len čas...
Nenúť ho do ničoho a hlavne nenúť seba... Možno to bolí, ale ako plynie čas, tak sa kryštalizujú určité veci...
Nechaj to plynúť, odovzdaj tú situáciu do rúk života a on to už nejak napíše..
@everhad tak mu povedz to čo si písala úplne hore, veď si žena, ešte k tomu dospelá, nejak si poradíš tým že chodíš kvôli nemu na net, nič nedosiahneš!
@hluzar to si pekne povedal. mozno cakam ze mi on nieco prvy povie. ja neviem. som blba. takto som rada, ze sme aspon kamosi. keby som mu to povedala, ze ho lubim, mam pocit, ze by sa mi uz nikdy neozval. je to divne ja viem.
musíš sa sústrediť na niekoho iného nájsť si lásku inú ...ale keď ťa to takto dlho drží ...vieš ale načo chodíš na net teda kvôli nemu ,keď vravíš ,že chceš zabudnúť ??to mi akosi nejde k sebe ..jedno odporuje druhému ..buď nechodievaj na net( nechodievaj tam ,kde si s ním píšeš ),ale myslíš ,že keď si s ním budeš písavať tak zabudneš ?omyl ...bude to ešte horšie ...
si žena, tak čo keby si skúsila nejakú lesť... napr. keď si s ním budeš písať... napr.mám psíka a cez deň naňho už nemám čas a v noci sa s ním bojím chodiť na prechádzky.... ak mu to nedocvakne samo, tak skús napísať či by nešiel s tebou, alebo niečo podobné...
Na mňa to jedna skúšala - síce sa to motalo okolo inšieho, hneď som pochopil...
to čo máte za vzťahy bože a ku tomu kolko mate každy rokov tak by siuz mohlka niečo vymislieť uz mi to nedá ..fakt je to až také zlé..zajdi ku psychologovi alebo inak to rychlo ukonci ci chces tak skončit ako hentá..ničv zlom ale mam dosť zlu naladu
Dá, ale musíš naozaj chcieť. Treba mať silnú vôľu a definitívne si ho vytrhnúť zo srdca, a nesmieš to nikdy oľutovať. Ak to nemá žiadnu šancu, tak si k nemu musíš neľútostne vytvoriť odstup. Nesmieš sa už vracať k spomienkam naňho, a ak áno, tak nedovoľ, aby sa vrátili aj pocity, pozeraj sa na ne, akoby to boli spomienky niekoho cudzieho, koho vôbec nepoznáš. Môžeš urobiť nejaký "rituál", pri ktorom sa skús zbaviť vecí, čo ti ho pripomínajú, ale naozaj všetky, nemysli na to, že ti budú chýbať. Určite nebudú. Na nete ho zámerne nevyhľadávaj, musí ti byť jedno, čo robí.
Možno záleží aj od osobnosti človeka, či to dokáže, ale ja verím, že áno, no nesmieš o svojom rozhodnutí pochybovať. Ja som to tak urobila a podarilo sa mi to . Ale ešte raz opakujem - musíš byť 100%-ne presvedčená o tom, že pre teba nič neznamená a robíš dobre, keď naňho zabudneš.
pokila ho nemôžeš dostať z hlavy,možno tam proste má byť! ..prečo mu to aspoň neskúsiš povedať?veď za to nič nedáš...chceš sa stále trápiť alebo to aspoň skúsiť?veď život je len jeden,podľa mňa to musíš aspoň vyskúšať,nejako mu dať najavo že sa ti páči alebo mu to aspoň povedať
@12 ja som tie jednym posadnuta mne sa o nom ja sniva a to si s nim len pisem siece us rok aj nieco ale nazivo sme sa nerozpravali ale vieme so sebe strasne vela dokonca viem ja adresu a cislo ties som sa bala ze mam vysmeje alebo take nieco ale povedala som mu to ale aj tak sa nic nedje al epriznal sa mi ze sa mu pacim a chcemem sa stretnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Zivot v podstate z globalneho hladiska nic neznamena..... jedneho dna ta trafi slak, ludia budu smutit a rokmi sa na teba zabudne. (na mna, na teba, na kazdeho)
Ak to aspon skusis, nemas co lutovat, ak to neskusis tak si do konca zivota (ktory mas len jeden) budes hovorit co keby co keby.....
Mne je jedno ak aj predom viem , co sa stane, ak niekoho lubim poviem mu to, lebo potom zaspavam s cistym svedomim......
do tej hospody chodil stále jeden chlap, asi 3 roky- ona ho milovala, lenže on bol ženatý, mal 2 deti... tá čašníčka je dosť atraktívna, takže bola jeho milenkou..
hoci on ju nikdy nebral nijak zvláštne, len ako jeho milenku, včera nám oznámila jednu správu... ON sa rozvádza a chce byť s ňou.
Po 3 rokoch čo trpela, každý deň ho mala pred očami, tajne ho milovala, on s ňou len spával, nechcel sa rozviesť, nebral ju nijak zvláštne... Sa v ňom zrazu niečo zlomilo... bez toho, aby ho nútila.. nedávala to tak najavo, bola rada, že aspoň ,,nejak´´ ho má...
Možno to je výnimočná situácia a možno sa niekedy čakať oplatí... Nikto Ti na to nemože dať jednoznačný recept, len čas...
Nenúť ho do ničoho a hlavne nenúť seba... Možno to bolí, ale ako plynie čas, tak sa kryštalizujú určité veci...
Nechaj to plynúť, odovzdaj tú situáciu do rúk života a on to už nejak napíše..
Každopádne to bude dobre
ak mu to povieš možno pokazíš všetko(a možno ani nebude čo kaziť) ale možno nie-vždy je nejaká nádej
ak budeš stále čakať tak ťa zožerie buď zúfalstvo, žiarlivosť alebo hocičo iné a budeš jednať 100x horšie než ak by si jednala normálne
ale masochisticky čakať ti vôbec neodporúčam
skús nejak jemne ale otvorene-žiadne prenesené reči ani metafory-neskôr by si ich oľutovala-mohli by ťa popliesť
si žena, tak čo keby si skúsila nejakú lesť... napr. keď si s ním budeš písať... napr.mám psíka a cez deň naňho už nemám čas a v noci sa s ním bojím chodiť na prechádzky.... ak mu to nedocvakne samo, tak skús napísať či by nešiel s tebou, alebo niečo podobné...
Na mňa to jedna skúšala - síce sa to motalo okolo inšieho, hneď som pochopil...
Možno záleží aj od osobnosti človeka, či to dokáže, ale ja verím, že áno, no nesmieš o svojom rozhodnutí pochybovať. Ja som to tak urobila a podarilo sa mi to . Ale ešte raz opakujem - musíš byť 100%-ne presvedčená o tom, že pre teba nič neznamená a robíš dobre, keď naňho zabudneš.