Nejdem tu rozpisovat celu story ...Pred rokom som chodil d jednou babu a prešiel rok a ona mi začala chýbať veľmi moc . Vobec nechápem preco neboli sme v kontakte nic ..nedávno sme sli von (ako kamaráti ) ona vie že by som to chcel vrátiť aj mi pisala že
jooooj,len si velmi zaluuubeny...prestante sa kontaktovat,odvsadial si ju vymaz,nezdvihaj fon a podobne....nejake kamaratstvo po vztahu neexistuje!!!! ona jasne vyuziva tvoju namotanost,(ona o nej stale vie)
inak,nadej umiera posledna,ale tvoja uz umrela.
a si na nervy aj z toho,ze nikoho nemas a na baby zle vplyvas...radsej sam ako s takou...ako sorry.
1. taketo typy strielaj uz dialky - najlepsia moznost, vymaz ju z facebooku, z pokecu, z telefonu, zabudni na nu a najdi si inu
2. uplne na picu moznost, fakt zla a ani to radsej necitaj - najeb sa niekam, kde pojde aj ona, napr. na diskoteku, tam ju zacni balit jak chlap a nie jak precitlivela ohladuplna buzna, normalne jebni vsetko na jednu kartu. Ak to vyjde, tak ok, ak nie, tak prva moznost. Nemas co stratit, ked sa hentak chova, tak podla mna sa s tebou nezahrava, ma ta ocividne v prdeli medzi tymi starymi, uz zatvrdnutymi hovnami, co idu tazko vysrat a sposobuju zapchu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ser na to podla mna, sama nevie co chce a nechce sa mi to citat zas, moc som tomu ani neporozumela, mal by si zapracovat na gramatickej stranke
vsak sprav jej to iste.vykasli sa na nu,odmietni.toto k nicomu nevedie.
jooooj,len si velmi zaluuubeny...prestante sa kontaktovat,odvsadial si ju vymaz,nezdvihaj fon a podobne....nejake kamaratstvo po vztahu neexistuje!!!! ona jasne vyuziva tvoju namotanost,(ona o nej stale vie)
inak,nadej umiera posledna,ale tvoja uz umrela.
a si na nervy aj z toho,ze nikoho nemas a na baby zle vplyvas...radsej sam ako s takou...ako sorry.
2. uplne na picu moznost, fakt zla a ani to radsej necitaj - najeb sa niekam, kde pojde aj ona, napr. na diskoteku, tam ju zacni balit jak chlap a nie jak precitlivela ohladuplna buzna, normalne jebni vsetko na jednu kartu. Ak to vyjde, tak ok, ak nie, tak prva moznost. Nemas co stratit, ked sa hentak chova, tak podla mna sa s tebou nezahrava, ma ta ocividne v prdeli medzi tymi starymi, uz zatvrdnutymi hovnami, co idu tazko vysrat a sposobuju zapchu.
cha