začalo sa mi to robiť v 12 a zbaviť sa toho nedá, používala som na to krémy a tie sú asi fakt dobré len na to, aby to nebolo vidno a nešírilo sa to ďalej, ale podľa mňa horšia celulitída ako strie - tá je viac viditeľná
to treba začať hned od puberty....sa natierať furt kremikmi nech je koža čo najpružnejšia.... potom sa to da tymi kremmi tuším len zblediť....ja mam strie len na jednej polke zadku takže ja to nejak neriešim
@cupcake182 možno, že keď si ich budeš natierať, tak z nich budú bledé
ale keďže ono sú to vlastne jazvy, tak je dosť pochopiteľné, že sa ich nezbavíš....
@lawey pravda.... ale nemali by byť najskôr červené a potom vyblednúť? ako všetky jazvy? aj keď ja som ich červené nikdy nemala, ani neviem, jak som k nim prišla, len tak sa raz pozriem a na zadku biele čarky.....
@bolonebude aj ja som to tak mala...vieš až takr adikálne sa ti tá koža nenatiahla vieš... iba troška....a poznám holky čo ich majú úplne červené....napr. keby teraz priberieš 20 kilo za týždeň tak máš tak červené strie až no
zbaviť sa ich nedá...ide o to, že si rástla rýchlejšie, ako sa tvoja koža stíhala prispôsobiť, takže ti vlastne popraskala - to sú strie - čiže jazvy. Jazvy sa nezbavíš, laserom sa to dá vraj síce vyhladiť, ale viditeľné, aj keď menej, to bude aj potom.
Ale ako už niekto vyššie spomenul, má to dnes skoro každý - športovci kvôli tomu, že rýchlo nabrali svaly, chalani väčšinou rýchlo rastú a baby rýchlo priberajú...dnes má strie už naozaj skoro každý. Vôbec by som to neriešila.
ja ich mám tiež ... a dosť ..najmä na nohách ,tam ako je stehno ..ale čo už spravím ...nič ,s tým sa nedá nič robiť..rýchlo som vyrástla a rýchlo pribrala ..a toť toto je výsledok
strie sa nedajú úplne odstrániť ale viditeľne zjemniť. Chemickým peelingom konkrétne kyselina glykolová je na strie a jazvy najlepší domáci liek. Kúpiš tu » www.stalekrasna.sk/chemicky-peelin...
Strie sa dajú odstrániť nadobro len zákrokmi rôznymi, ale to má dlhodobejší dopad…rôzne peelingy a horšie, najprv je to super no po roku dvoch sa začnú dostavovať následky tohoto zásahu do tela… Ak máte raz strie tak podľa mňa najlepšie používať krémiky na ich zjemnenie, sestra používala Elasti-Q, tých malých sa úplne zbavila a tie väčšie jej vyhladilo, že už tak nekričia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Debilná puberta a váhové zmeny..
ale keďže ono sú to vlastne jazvy, tak je dosť pochopiteľné, že sa ich nezbavíš....
@lawey pravda.... ale nemali by byť najskôr červené a potom vyblednúť? ako všetky jazvy? aj keď ja som ich červené nikdy nemala, ani neviem, jak som k nim prišla, len tak sa raz pozriem a na zadku biele čarky.....
Ale ako už niekto vyššie spomenul, má to dnes skoro každý - športovci kvôli tomu, že rýchlo nabrali svaly, chalani väčšinou rýchlo rastú a baby rýchlo priberajú...dnes má strie už naozaj skoro každý. Vôbec by som to neriešila.