Ono to bolo o tom že jednému chlapovi dali sestru na psychiatriu a on ju odtial chcel dostať (lebo jej nič nebolo) a tak sa na ulici rezal. Potom preňho prišli a odviezli ho a boli tam spolu. ( Potom si nepamätám čo sa ďalej dialo lebo som to videla asi
@gymnazista hoď sa o zem prosím ťa, už len to ti chýba ja som sa len pozastavila nad tým, že ten film sa mi zdá hlúpy a neviem prečo by to vôbec chcel ešte niekto pozerať znovu keď to potrebuješ rozpísať nemusíš tu hneď raple chytať
@hotaru nechytám, len mi prišlo veľmi smiešno, že 20 ročné uvedomelé a dospelé dievča sa spýta "a ten film hľadáš lebo...?" určite 20 nemáš a ak áno, tak IQ je určite menšie ako ten tvoj vek
@veronika007 však v pohode pozeraj čo chceš, som sa nad tým len pozastavila lebo sa mi to zdalo fakt dosť pritiahnuté za vlasy...ak máš rada podobné filmy tak si pozri napríklad Collector, to by ťa mohlo baviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
profesia: odbor, druh pracovnej činnost, povolanie, zamestnanie..
mojou profesiou momentálne je štúdium, došlo ti?