do klokocova sa chodi modlit a ne bavkat sa na mobile cez wifi .... ale ne ...... neviem ci tam na urade bude ...ale urcite dakto v dedine ma wifi router ...takze pobehaj po dedine a skusaj pred kazdym domom az kym nenajdes ...good luck
@didlinkas joj sak ides na dedinu ...to je jak odreagovanie sa od mestkeho zivota .... netbook nechaj pekne doma ...a neviem co tam rob ..opekaj ....babka nech ti kupi bazen ....abo daco take ....abo baw s kamosmi benbinton atd , no a potom prides domov a budes dalej na nete (inac dobre sa mi radi ...ale som rad ze aj od mojej babky ktora byva v jastrabi chytam v izbe ktora je najblizsie k ulici wifi ) .....sak aha ...kym neurobis prieskum nebudes vediet jak to je ....takze naozaj ..zobrat book a pobehat ..najprv babke po dome ...ked nic nenajdes tak vides na ulicu ...sak je leto
@strommen2428 ale sak moja babka je taka hnusna ze mi aj zmrzlinu nechce kupit .... opekačka by nebola lebo babka je chora dedo on je debčo a stryko ma nema rad.... a kamošky nemam tam lebo su nadumane a z michalovčankou sa nebudu baviť tak mi povedali TAKŽE ?
@didlinkas nehrozi...urad urcite nema wifinu a ak ma tak zabezpecenu...volne wifiny maju len v kaviarnach, baroch, kluboch, mozno hoteloch...atd...a take nieco na dedine urcite neni...jedine ak by si natrafila na nejakeho kkta ktory ma wifinu a nevie si ju zabezpecit...
@didlinkas ahaaaaaa , takže ty tam ideš na prazdniny za trest ? ....teda odkladaju ta tam rodicia lebo idu dakde na dovolenku abo jak to je ....predpokladam ze tam nechces ist ? ..či ? ...jooj gadžovky jedne hnusné tote klokočanky
@strommen2428 za trest tam nejdem Ja sa tam skôr tešim Ale ked to neni fer ja sa spitam informatívne či tam neni wifi lebo ja sa tam nebudem nudiť psa maju taže zabijem čas ( budem sa znim hrať nahanať atď.) alebo budem liezť po stromoch keď sa nezabijem
no ved na dedine isto nebudes mat len tak niekde wifi ale napriklad moja teta ma v dome ako na dedine a ked idem pred dom este ho chytim tak ak budes behat s tym nb popred domy mas sancu
toto je maximalny zápot... nie ja som z Michalovciec a aby som mohla napisat tento koment sadla som na vlak a dostala sa do BA lebo na východe sa zije ako v praveku... ci pana!!!!
ked majitel domu/chaty ma wifi router ci ine pripojenie tak net chytis ak nie taka si tazko...!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ked majitel domu/chaty ma wifi router ci ine pripojenie tak net chytis ak nie taka si tazko...!