@pernik “Tento film nie je propagáciou neonacizmu, ale ukazuje ako sa nadaný mladý muž môže veľmi ľahko dostať do siete nebezpečnej ideológie” citujem z jednej stránky takže to čo ja som teba nemusí ani v najmenšom trápiť !
Považujem ale za smiešne to, že celý tvoj profil je ladený v extrémistickom a neonacistickom štýle, hľadáš film s neonacistickou témetikou, ale aj tak tvrdíš a snažíš sa nás presvedčiť, že s tým nesympatizuješ.
Ale inak je mi to jedno, je mi to len proste smiešne
stačí sa mi pozrieť hneď na úvodnú fotku a je mi jasné,s čím táto deva sympatizuje..pozriem si profil..RAC,wp rock,hatecore a podobné kokotiny..najviac ma zaráža to jej sxe,ale pivom nepohrdnem nikdy ... presný príklad toho,ako sa náckovia snažia privlastniť všetko,čo ich nie je..a ešte mi povedz ty jeblina,že nejsi nazi a asi sa poštím smiechom
@atticus182 blá blá ďalší z úderky bojovníkov ? si myslíš, že keď ma nazveš jeblinou a budeš používať svoje vysoko inteligentné poznámky, že ma urazíš ? Márna snaha a to, že pivo môže byť aj nealkoholické ťa nenapadlo že ?
jaj moja zlatá..aj v tom tvojom nealkoholickom pive je určitý obsah alkoholu,čo tvoju geniálnu popletenú hlavičku nenapadlo že? kludne ma považuj za ďalšieho z úderky,je mi to ukradnuté.snahu uraziť som ťa nemal,ja som akurát poukázal na fakty.prajem ti pekný deň
nááhodou, ten film si idem nájsť, zaujíma ma to. vždy si rada pozriem, ako outsideri nevydržia tlak spoločnosti a pridajú sa k náckom, len aby mali na čele napísané skupinové KOKOT
a strejt edž náckovia? nechajte ma zasmiať sa. hlavne, že v počiatkoch boli strejtedžoví ľavičiari, z veľkej časti punkáči a starí hardkoráci.
Vo filme sú všetky príbehy skutočné a hrajú tam takmer všetci (ne)herci zo skutočného prostredia hooligans a skinheads. zaujímavé...
@stmortiis myslím,že na to si budeš ešte musieť počkať,aby si to našla s titulkami, nie to ešte s dabingom,lebo je to relatívne nový film a nie veľmi mainstreamový, tak vyčkaj času ako hus klasu
@stmortiis ved kym som nasiel believera,tak to dost trvalo aj to len v originali so svedskymi titulkami aspon jedna pozitívna vec,ktoru zapricinili svedsky neo-nazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
... @stmortis až zistíš daj mi prosím vedieť
@sws333 dúfam, že sa mi ho podarí zohnať...
Považujem ale za smiešne to, že celý tvoj profil je ladený v extrémistickom a neonacistickom štýle, hľadáš film s neonacistickou témetikou, ale aj tak tvrdíš a snažíš sa nás presvedčiť, že s tým nesympatizuješ.
Ale inak je mi to jedno, je mi to len proste smiešne
Koho sa snažím presvedčiť ?? Nemám potrebu presviedčať niekoho, čo som alebo nie som, s čím sympatizujem alebo nie Je to čisto moja vec.
Jasné samé svastiky, totenkompfy a takéto veci, čítam Mein Kampf po večeroch, vzor Dolfi...pravda to tam mám ?
Nemáš linky ?
krááá kráá ona je nácek, pošli ďalej
Nápodobne
a strejt edž náckovia? nechajte ma zasmiať sa. hlavne, že v počiatkoch boli strejtedžoví ľavičiari, z veľkej časti punkáči a starí hardkoráci.
@transplantovana to je pravda ale ked uz existuje aj nazi rap tak uz je mozne vsetko
@stmortiis myslím,že na to si budeš ešte musieť počkať,aby si to našla s titulkami, nie to ešte s dabingom,lebo je to relatívne nový film a nie veľmi mainstreamový, tak vyčkaj času ako hus klasu