Ahojte už dlhšie sa pokúšam zohnať knižku od Bukowskeho "Niekedy sme tak sami až to dáva zmysel" zháňam ju už asi rok a nikde nič... neviete o niečom??? bola by som veľmi rada... ďakujem za pomoc
ci pana... dík hej rok pretože som "len" behala po kníhkupectvách a antikvariátoch po celom Slovensku keďže na net sa moc nedostanem... a keď som hľadala na nete tak jedine po anglicky takže tak inak dík za pomoc
ved ti stacilo ist na heureku. tam to je hned prvy odkaz na cesky shop. hento co pridal etelar mne v googli naslo v 8. odkaze. ako si toto rok mohla studovat a hladat
čeština alebo slovenčina... je mi to prakticky jedno... len nech tú knihu už môžem čítať vieš čo na to pri toľkých povinnostiach ani moc nie je času ale mohlo mi to napadnúť
ja som človek vysoko nemoderný... som rada že viem pc zapnúť nieto ešte poriadne googliť.... -________- googlila som to aj česky a slovensky... ale asi mi bolo súdené to nájsť až teraz... no a hneď zajtra sa pustím do študovania návodu ako objednávať cez net
pohoda... ono ja som za to aj vďačná, že som takýto netechnický typ... aspoň som pri nejakom pc nepresedela pol života alebo celé detstvo ako tieto deti... a ták... mne to takto vyhovuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.hrebenda.sk/predaj/103886/B... -2-NĚKDY-JSTE-TAK-SAMI--AZ-TO-PROSTĚ-DAVA-SMYSL/
btw v akom jazyku tu knihu chces?
bez urazky @dyawilld