povedz rodine nech ta nechaju doma, ze zatial vymalujes byt, das položit parkety a vymenit okna za plastove a ze oni za tvoj pobyt na dovolenke este kolko usetria. a ked sa vratia opalena od slnka viac ako oni im povies ze nebol cas. Ved co si myslia, že oni budu dovolenkovat a ty nie?
Popravde ja nechápem ľudí ktorí nechcú ísť s rodinou na dovolenku... Keď my niekam ideme ako rodina (aj keby to mal byť len jednodňový výlet niekam kúsok od Bratislavy) tak mám úplný sviatok... (Aj keď viem že bez hádok sa to nezaobíde, lebo sa nedokážeme nehádať)
Zboznujem takychto nevdacnym vyrastkov...co by som ja dala za rodinnu dovolenku....nevazis si nic, viac by sa ti pacilo, keby ste na tu dovolenku nemali, alebo keby na teba rodicia uplne jebali?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Alebo zjedz niečo pokazené (jogurty sa kazia rýchlo), z toho síce budeš maať hnačku, ale a dovolenku nepôjdeš
Najlepsie by bolist tam s nou. Vsak kto by dal za to, aby mohol ist niekde s rodinou?
ked budes amt teploty tak sa ti daju pirule a prejde ti to.
Hod sa pod vlak alebo autobus a ostanes doma.
akoze ja by som isla hned na rodinnu dovolenku.....