Existujú na to rôzne programíky ktoré utlmia pásmo hlasu - ale výsledný efekt je dosť katastrofálny. Najlepšie je pokiaľ si zoženieš noty alebo len podľa ucha si tú melódiu zahráš na synťáku...
daj do vyhladavaca (neviem, co pouzivas na stahovanie hudby, ja limewire) do toho policka ze zaner INSTRUMENTALS a to by ti malo vyhladat instrumentaly. mne to dako neslo na konkretnu piesen, tak som stahovala iba instrumentalky a to boli same raperske onee...ale to zavisi od toho, aku hudbu chces.
no zavisi od toho, aky styl chces, instumentalky ma napriklad James Blunt, ale tie sa mi velmi nepacia, to je taka sladka muzika, mne sa paci napr. Apocalyptica, ti maju vacsinou instrumentalne pesnicky, a zo slovenskych Palo Chodelka a Liquid Boogie Roll, ale to je tiez rock az metal, takze fakt zavisi od toho, na co to potrebujes. A ako aj Holyknight povedal - elektronicka hudba, ale to je uz zas o inom...
pesnička sa dá kludne zohnať aj bez slov...normálne len hodíš do googl-u alebo do nejakého P2P programu "instrumental" alebo "karaoke" plus niečo bližšie k tomu..napr "piano" alebo niečo podobne a nemusíš pritom povedať ani slovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov