cafte chcela by som si najst nejak brigadu najlepsie roznasat letaky.. neviete o nejakej ? aspon poradit stranku kde to najdem ? a myslite ze popri tom budem zvladat skolu ?
@gertri skus kaufland, ja som na strednej roznasal ich letaky cca 3 roky, za 2 hodinky roznesene po celom sidlisku a dobre platili (plus som si este zarobil na zbere papiera . avsak je to tazka robota (pokial neroznasas autom) a hlavne v zime za tmy ked je mraz, dazd ci sneh to moze byt extra unavne.
a kontakt - obvykle prave v kaufland letakoch najdes inzerciu "hladame kolporterov" ci nieco podobne.
@gertri no, ono to zo začiatku vyzerá dobre, že raz-dvakrát za týždeň sa prejdeš a dostaneš za to nejaké keše, ale potom sa ti prestane chcieť po pár mesiacoch...neviem, čím to je, ej to tak...skončil som op roku a trištvrte roka som sa s tým len naťahoval a posledné dva mesiace som vôbec neroznášal
na letaky sa nedavaj je to najhorsie co moze byt roznasala som to cez leto a bolo to 2x do tyzdna dostala som nejakych 6 druhov letakov a musela som to rozniest za dva dni po celej dedine roznasala som to s kamoskami a vozili sme to na kare ako nejaky bezdomovci a najhorsie bolo ze som to robila prakticky zadarmo dostali sme 20 euro a to sme si mali rozdelit 3 baby takze na kazdu vyslo par eur a cely den v riti jak nie aj ten druhy lebo nie vzdy sa nam to podarilo rozniest za jeden den
@gertri nepamatam sa kolko to bolo na kus, myslim ze mesacne som dostaval okolo...1200-1500sk (a po prechode na euro myslimze isiel plat o nieco hore), za prilohy boli super priplatky, ale zas take papierove noviny s letakovou prilohou vo vnutri boli velmi objemne a tazke. avsak zalezi aj od reviru ktory roznasas, ja som robil v petrzalke kde mas v jednom panelaku kludne aj 800ks, takze na malom priestore toho rozneses hrozne vela. ale pokial si v oblasti s rodinnymi domami tak to je strasna otrava srat sa s kazdou schrankou.
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a kontakt - obvykle prave v kaufland letakoch najdes inzerciu "hladame kolporterov" ci nieco podobne.
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934